ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Κωνσταντίνος Χριστόπουλος: Κάλεσμα ενότητας και συσπείρωσης ενόψει των εκλογών της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας

Κάλεσμα ενότητας και συσπείρωσης ενόψει των επερχόμενων εκλογών της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας απηύθυνε με δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος Κωνσταντίνος Χριστόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωσή του:


“Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ μαζί με όλους εσάς, φίλους, γνωστούς, συγγενείς, συναγωνιστές και όχι μόνο την κάθοδο μου στις επερχόμενες εκλογές της ΟΝΝΕΔ ως υποψήφιος πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας.

Το στοίχημα αυτών των εκλογών δεν είναι άλλο παρά μόνο η ενότητα και η συσπείρωση της παράταξης και για αυτό λοιπόν και εγώ εμπνευσμένος από το όραμα του Προέδρου μας Παύλου Μαρινάκη για μια ανοιχτή ΟΝΝΕΔ για όλους πήρα την απόφαση μου αυτή. Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω όλους όσους με πίστεψαν και έχουν σταθεί στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή της απόφασης μου αυτής. Ανέκαθεν από όλες τις βαθμίδες ανελλιπώς υπηρετούσα και θα συνεχίζω να υπηρετώ την μεγάλη αυτή παράταξη της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό πάντα το συμφέρον της πατρίδας μας. Θα είμαι συνοδοιπόρος στο όραμα του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για μια Ελλάδα των αρχών και των αξιών.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ στον συναγωνιστή μου Γεώργιο Σταραμο καλή επιτυχία μιας και δεν μας χωρίζει τίποτα αλλά αντιθέτως μας ενώνουν πολλά και η επομένη των εκλογών μας θέλει όλους μαζί ενωμένους”.

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button