Lifestyle & PeopleΡοή Ειδήσεων

Η άγνωστη ιστορία της Αθ. Ωνάση: «Κατέρρευσε όταν της είπα ότι ο Αλβάρο…»

«Οι πληροφορίες έρχονταν σαν χτυπήματα για εκείνη. Σοκαρίστηκε και δεν περίμενε ότι όλα αυτά είχαν συμβεί».

Ο Αλέξης Μανθεάκης, προσωπικός φίλος του πατέρα της Αθηνάς Ωνάση, Τιερί Ρουσέλ και επί χρόνια εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας μίλησε για το σκληρό διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση από τον Αλβάρο, ο οποίος πριν από μία εβδομάδα έκανε τον τρίτο του γάμο.

Όταν η Αθηνά ζήτησε διαζύγιο από τον Αλβάρο, εκείνος αξίωσε ένα υπέρογκο ποσό για διατροφή:


«Αρχικά ο Ντόντα ζήτησε διατροφή της τάξεως των 10.000 δολαρίων την ημέρα, ήτοι 3,6 εκατ. ευρώ το χρόνο, χρήματα τα οποία δεν κατάφερε να πάρει, χάρη σε ένα φάκελο με στοιχεία που παρέδωσα στο δικηγόρο της Αθηνάς».

Επρόκειτο για ένα φάκελο που περιείχε διακόσιες σελίδες με έγγραφα (φωτογραφίες, VIP εισιτήρια, αποδείξεις πολυτελών ξενοδοχείων, e-mails μηνύματα κ,λπ.) που πιστοποιούσαν τη σχέση που είχε με ένα call girl, ονόματι Νικόλ. Μια κοπέλα που, σύμφωνα με τον Αλέξη Μανθεάκη, ο Ντόντα καλούσε ακόμα και στους αγώνες της Αθηνάς και την έβαζε να κάθεται κοντά της.

«Εκ των υστέρων και αφού μελέτησα τα στοιχεία, Διαπίστωσα πως η σχέση του Ντόντα και της Νικόλ ξεκίνησε σχεδόν από την αρχή του γάμου του με την Αθηνά, μέχρι και το 2014, όταν εκείνος της είπε να χωρίσουν. Η Νικόλ, προκειμένου να τον εκδικηθεί, που την έδιωξε, με αναζήτησε και με βρήκε».

Μόλις η Νικόλ εντόπισε τον Αλέξη Μανθεάκη, εκείνος επικοινώνησε κατευθείαν με το δικηγόρο του Τιερί Ρουσέλ.

«Ακόμα δεν είχα δει τίποτα, ούτε φάκελος είχε έρθει στα χέρια μου. Εξήγησα απλά πως με βρήκε μια κοπέλα που ισχυρίζεται ότι είναι ερωμένη εδώ και χρόνια με τον Ντόντα. Ο Τιερί δεν έδωσε σημασία. Ίσως δεν ήθελε να ανακατευτεί και το άφησε έτσι» εξηγεί. Πέρασαν δύο χρόνια μέχρι το Μάιο του 2016, όταν η Αθηνά ζήτησε από τον Ντόντα να χωρίσουν.

«Με την Αθηνά δεν μιλούσαμε συχνά, διότι ο Ντόντα την είχε απομακρύνει από όλους μας. Παρ’ όλα αυτά, όταν έγινε γνωστό το θέμα του χωρισμού τους, οι δικηγόροι της Αθηνάς, γνωρίζοντας πως έχω τον περίφημο φάκελο, με κάλεσαν. Τους ξεκαθάρισα πως από εδώ και στο εξής θα έπρεπε να μιλάω κατευθείαν με την Αθηνά.

Υστερα από δέκα λεπτά με κάλεσε η ίδια στο τηλέφωνο και τότε της είπα για πρώτη φορά πως υπάρχουν ορισμένα στοιχεία για τη σχέση του Ντόντα και της Νικόλ. Μάλιστα της τόνισα πως όλο αυτό είναι μια δυσάρεστη και σκληρή ιστορία. “Θέλω να μάθω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια” ήταν η απάντηση της.

Έτσι, ξεκίνησα να της λέω ορισμένα πράγματα από το τηλέφωνο. Κάθε φορά που της έλεγα και από ένα στοιχείο, άκουγα από την άλλη άκρη της γραμμή ένα “ωχ”. Οι πληροφορίες έρχονταν σαν χτυπήματα για εκείνη. Σοκαρίστηκε και δεν περίμενε ότι όλα αυτά γίνονταν επί οκτώμισι χρόνια.

Ύστερα από την τηλεφωνική μας συνομιλία, ακολούθησε καθημερινή σχεδόν επαφή με τους δικηγόρους της, ώσπου μια μέρα αποφάσισα να τηλεφωνήσω στη Νικόλ και να της ζητήσω να μου δώσει τον περιβόητο φάκελο. Εκείνη δέχτηκε και μου τον έδωσε, χωρίς να ζητήσει καθόλου χρήματα. Όταν πλέον παρέδωσα το φάκελο στο δικηγόρο της Αθηνάς στην Ολλανδία και επέστρεψα στην Ελλάδα, το ίδιο βράδυ βρήκα ένα email από τον ίδιο που έγραφε “Αλέξη, είσαι καταπληκτικός” και ένα sms από την Αθηνά: “Αλέξη, σε ευχαριστώ για τη μεγάλη στήριξη”.

Περιττό να σου πω πως χάρη στο συγκεκριμένο φάκελο, ο Ντόντα απέσυρε κατευθείαν την αίτηση του για τη θηριώδη διατροφή και έτσι το διαζύγιο τους βγήκε συναινετικό. Εξ όσων γνωρίζω, ο συγκεκριμένος φάκελος ήταν το μόνο αποδεικτικό στοιχείο για την απιστία του», αποκαλύπτει ο ίδιος στο περιοδικό People.
thetoc.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button