ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ραγδαίες εξελίξεις στην Ομοσπονδία των αστυνομικών-ακυρώθηκε η αιφνιδιαστική απόφαση για εκλογές

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες μέρες στους κόλπους των αστυνομικών. Την στιγμή που εκατοντάδες αστυνομικοί υπάλληλοι δίνουν τη δική τους “μάχη” για την αποτροπή των παράνομων προσφυγικών ροών στα σύνορα, φαίνεται πως κάποιοι άλλοι, όπως καταγγέλλεται , προχωρούν σε μεθοδεύσεις στην Ομοσπονδία τους, “για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους”!

Ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε στην Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, όπου και αιφνιδιαστικά τέθηκε το θέμα διεξαγωγής εκλογών, μια μέρα μετά (!) (σ.σ. σήμερα Πέμπτη) τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν προβλέπονταν από την σχετική διαδικασία.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ένας σημαντικός αριθμός αντιπροσώπων, που δεν υποστηρίζει την σημερινή πλειοψηφία, δεν παρέστη στην Συνέλευση, αφού αυτή δεν είχε τον χαρακτήρα των εκλογών αλλά τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς. Πολλοί από τους αντιπροσώπους άλλωστε, βρίσκονται στα σύνορα, στα έκτακτα μέτρα που υπάρχουν για την ασφάλεια των συνόρων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ενεργεία αυτή της σημερινής πλειοψηφίας, με επικεφαλής τους κ. Γερακαράκο και Μαυραγάνη (σ.σ. πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας), προσέκρουσε στην αντίδραση άλλων συνδικαλιστών που έκαναν λόγο για “πραξικοπηματική τακτική” ενώ μια περιφερειακή Ένωση προσέφυγε με ασφαλιστικά μέτρα και δικαιώθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο.

Η απόφαση αυτή του δικαστηρίου μάλιστα , χαρακτηρίζεται ως “κολαφος” για όσους μεθόδευσαν την προσφυγή στις κάλπες και η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας καλείται να δώσει εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν στην Γενική Συνέλευση.

Παρακάτω η αποκαλυπτική ακυρωτική απόφαση ως προς το σκέλος των εκλογών:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button