ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Ομόφωνο ψήφισμα για την παραμονή του ΤΕΙ στη Ναύπακτο

Ομόφωνο ψήφισμα έξι σημείων ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας που συγκλήθηκε εκτάκτως την Κυριακή 24 Μαρτίου, με μοναδικό θέμα συζήτησης την παραμονή του Τμήματος ΤΕΙ Ναυπάκτου.

Μετά τις τοποθετήσεις, του Δημάρχου Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλου, του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Γιάννη Μπουλέ, Γιώργου Γούλα και Ντίνου Τσουκαλά, των αντιδημάρχων Αντώνη Φράγκου και Γιώργου Σιαμαντά, του τέως δημάρχου Ναυπάκτου Γιάννη Νταουσάνη, αλλά και από την πλευρά της ακαδημαικής κοινότητας του καθηγητή του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και του Τμήματος της Ναυπάκτου Γιώργου Ασημακόπουλου και της διοικητικής υπαλλήλου Ιουλίας Φιλιππόπουλου – Χοχτούλα, εγκρίθηκε και συνδιαμορφώθηκε πρόταση του Γιάννη Μπουλέ, όπου και ομόφωνα αποδέχθηκε και ενέκρινε το Σώμα.

Αναφέρεται στο ψήφισμα του Δήμου Ναυπακτίας:

. Το Δημοτικό συμβούλιο εκφράζει την αντίθεσή του στην πρόταση του υπουργού παιδείας να καταργήσει το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας που στεγάζεται στο Αντίρριο.

Το Τμήμα θεωρείται από τα πλέον επιτυχημένα και κατά συνέπεια η κατάργησή του και η μετακίνησή του δεν εξυπηρετεί εκπαιδευτικούς σκοπούς
Στηρίζουμε το αίτημα για ίδρυση πανεπιστημίου στην Αιτωλ/νία
Να ληφθούν μέτρα για τη δημιουργία μόνιμων εγκαταστάσεων στη Ναύπακτο
Ο δήμος και η επιτροπή για το ΤΕΙ να διοργανώσουν για τις κινητοποιήσεις και την αντίδραση της κοινωνίας για την αδικία που γίνεται σε βάρος του δήμου μας.
Στις θέσεις του δήμου προσθέτουμε την ομόφωνη απόφαση της Συνέλευσης του τμήματος ΤΕΙ για την παραμονή του στη Ναύπακτο.

e-nafpaktia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button