Αθλητισμός

Ομόφωνη απόφαση στήριξης του Γιώργου Λαγούδη για την ΕΠΣΑ

mpala_podosfairouΜετά από διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων των μελών της Παναιτωλοακαρνανικής Κίνησης Αναγέννησης ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αποφασίστηκε ομόφωνα η στήριξη της  υποψηφιότητας του κυρίου  Γιώργου Λαγούδη, για το αξίωμα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ  της  Ε.Π.Σ.Α. στις προσεχείς εκλογές για τους εξής συγκεκριμένους λόγους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Κίνησης:

“ΠΡΩΤΟΝ, γιατί ο κύριος Γιώργος Λαγούδης με τις δημόσιες καταγγελίες του, συνετέλεσε τα μέγιστα για να αποκαλυφθούν τόσο οι παραβατικές συμπεριφορές  του ΕΚΠΤΩΤΟΥ προέδρου της Ε.Π.Σ.Α. Παναγιώτη Παπαχρήστου  με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από τη Δικαστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου που ενεργεί παράνομα, αντικαταστατικά και καταχρηστικά, αφού έχει να συνεδριάσει εντελώς αδικαιολόγητα σχεδόν εδώ και τρείς μήνες.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, συμφωνήσαμε στις προγραμματικές μας θέσεις, για την πολυπόθητη πρόοδο και ανάπτυξη του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

ΤΡΙΤΟΝ, συναποφασίσαμε να εργαστούμε σκληρά με απόλυτη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και με ανοικτά Διοικητικά Συμβούλια έτσι ώστε με ριζοσπαστικές και καινοτόμες πράξεις και ενέργειες, να στηρίξουμε έμπρακτα και ουσιαστικά την προσπάθεια και προσφορά όλων των παραγόντων των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων του νομού μας.

Φίλοι ερασιτέχνες παράγοντες, σας καλούμε όλους να συμπορευτείτε μαζί μας, για να συμβάλουμε όλοι αποτελεσματικά στην αναγέννηση του ποδοσφαίρου στο νομό μας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button