Εκλογές

Ομιλία Ντ. Σαμαρα στους ετεροδημότες της Αθήνας

po-samara-eterodimotes6

Ετεροδημότες του Ξηρομέρου βρέθηκαν  στην μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Novotel χθες το απόγευμα για την ομιλία της υποψηφίας δημάρχου Ντίνας Σαμαρά.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού:

“Στο πάνελ για την παρουσίαση βρισκόνταν ο δικηγόρος Ν. Κότσαλος και η δημοσιογράφος Μανταλένα Καιλή. Την κ.Σαμαρά προλόγισαν οι πρώην υπουργοί και νυν βουλευτές Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης και ο πρώην Δήμαρχος Αχαρνών κ. Παναγιώτης Φωτιάδης.

Ακόμη για την υποψήφια Δήμαρχο Ξηρομέρου μίλησε η δημοσιογράφος και υποψήφια Ευρωβουλευτής κ. Μαρία Σπυράκη

Η ομιλία της Ντίνας Σαμαρά τα είχε όλα:

po-samara-eterodimotes2

po-samara-eterodimotes1

Συναίσθημα: υπενθύμισε στους ετεροδημότες τις αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια από τον τόπο που γεννήθηκαν και από τον τόπο που αγαπάνε.

Όραμα: βασικοί στόχοι και δεσμεύσεις από το πρόγραμμα του συνδυασμού για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της περιοχής. Για να γίνει το Ξηρόμερο «ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ, ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ»

Συγκίνηση: Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Πυθαγόρα Σαμαρά για την στήριξη του και την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο της, καθώς και την κ. Άννα Σαμαρά.

Παρουσίασε ξανά τους υποψήφιους στο Γενικό ψηφοδέλτιο «ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ» μέσα σε θερμά χειροκροτήματα από τον κόσμο.

po-samara-eterodimotes5

po-samara-eterodimotes4

Έθεσε τους κινδύνους που υπάρχουν για τον τόπο σ’αυτές τις εκλογές. «ΝΑ ΜΗΝ επιτρέψουμε να περάσει ο δήμος στα χέρια αυτών που εκπροσωπούν την οπισθοδρόμηση, την αδιαφάνεια, τα ρουσφέτια τον κομματισμό»

Δήλωσε βέβαια για την νίκη. «Η Αθήνα έστειλε απόψε το δικό της μήνυμα» « Η ΝΙΚΗ είναι δική μας»

Ο κόσμος αγκάλιασε και χειροκρότησε θερμά τον κ. Nτίνα Σαμαρά δείχνοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του στην ίδια άλλα και στο συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης».

Η πορεία προς θρίαμβο περνάει σίγουρα μέσα από τέτοιες μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟ “TO ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης”

po-samara-eterodimotes3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button