Δυτική Ελλάδα

Ομιλία για την διαχείριση του stress

3D Character with head in hands, sitting on the word Stress

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 , στις 9.00 μμ θα πραγματοποιηθεί  σε κεντρικό restaurant του Αγρινίου η καθιερωμένη μηνιαία συνεστίαση των μελών του business club «ΔΙΚΤΥΟ 100».

Επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής της βραδυάς θα είναι ο Δρ.Πέτρος Σκαπινάκης Διδάκτωρ (PhD) Ψυχιατρικής. Ο Δρ.Πέτρος Σκαπινάκης είναι Επίκουρος Καθηγητής Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ενώ ήταν επίσης Clinical Research Fellow του Ψυχιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου του Bristol στη Μ. Βρετανία. Το κύριο ερευνητικό και κλινικό του ενδιαφέρον αποτελούν οι κοινές ψυχικές διαταραχές και η αντιμετώπισή τους στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Φροντίδα, τόσο σε ότι αφορά το επαγγελματικό stress όσο και την ψυχολογία των εφήβων.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή τόσο για τα μέλη του business club ΔΙΚΤΥΟ 100, όσο και για επισκέπτες οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν τις εργασίες του ΔΙΚΤΥΟΥ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής από μη μέλη του ΔΙΚΤΥΟΥ , παρέχονται τηλεφωνικά (26410-26197) και μέσω email (info@diktyo100.gr)

Σύντομες  πληροφορίες
Το δίκτυο δέχεται ως μέλη του επαγγελματίες που κατάγονται από το Αγρίνιο ή δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο Αγρίνιο . Απευθύνεται σε όσους στοχεύουν στην βελτίωση του επαγγελματικού τους επιπέδου μέσω της δικτύωσης με άλλους επαγγελματίες οι οποίοι μοιράζονται τους ίδιους στόχους

To «ΔΙΚΤΥΟ 100» απαρτίζεται από επιχειρηματίες και επαγγελματίες όλων των δραστηριοτήτων οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο Αγρίνιο και οι οποίοι επιθυμούν την ανάπτυξη κοινωνικών και επαγγελματικών σχέσεων με άλλους επιτυχημένους επαγγελματίες .

Σκοπός του είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας, η δικτύωση μεταξύ των μελών, η ανταλλαγή γνώσεων και επαγγελματικών εμπειριών και η κοινωφελής συλλογική δράση.

Πληροφορίες σχετικά με το ΔΙΚΤΥΟ 100 , τους σκοπούς του και τον τρόπο συμμετοχής σε αυτό  βρίσκονται στην διεύθυνση www.diktyo100.gr . Επιπρόσθετα έχει δημιουργηθεί και σχετικό Facebook group

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button