Γεγονότα

Ομαλά οι εξετάσεις στο δεύτερο μάθημα των πανελληνίων (φωτο)

koi-panelladikes-3ogel-2omathima1Με το δεύτερο μάθημα Γενικής Παιδείας συνεχίζονται σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων Γενικού Λυκείου, που διεκδικούν μία θέση σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Οι υποψήφιοι έχουν επιλέξει από την αρχή της χρονιάς ένα εκ των εξής μαθημάτων: Μαθηματικά, Βιολογία, Φυσική και Ιστορία . Οι περισσότεροι υποψήφιοι επιλέγουν συνήθως τη Βιολογία και τα Μαθηματικά  και πολύ λιγότεροι τη Φυσική και την Ιστορία.

Οι μαθητές της Γ’ λυκείου του 3ου Λυκείου Αγρινίου, έδειξαν κατά την έξοδό τους από τις αίθουσες στις οποίες εξετάστηκαν, ικανοποιημένοι από τα θέματα που έπεσαν. «Ήταν αναμενόμενα, δεν βρήκαμε καμία δυσκολία», αναφέρει ο Γιώργος που εξετάστηκε στο μάθημα της βιολογίας.

koi-panelladikes-3ogel-2omathima2

Άλλοι μαθητές που έδιναν μαθηματικά, χαρακτήρισαν τα θέματα βατά, ενώ κάποιοι αντιμετώπισαν μικρές δυσκολίες στο 4ο θέμα των μαθηματικών.

Το επόμενο μάθημα στο οποίο θα εξετασθούν οι μαθητές των ΓΕ.Λ. είναι το μάθημα των αρχαίων ελληνικών για τη Θεωρητική Κατεύθυνση και με μαθηματικά για τη Θετική και την Τεχνολογική και θα δοθεί τη Δευτέρα 2/6.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button