ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Μπάσκετ: Υγειονομικό υλικό σε γηροκομείο και νοσοκομείο Μεσολογγίου από τους «Ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με τον μεγάλο του χορηγό, πρόσφεραν υγειονομικό υλικό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Ο Ολυμπιακός έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο σε ένα ακόμη «bwin Monday Night Game Against Covid – 19».

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, παρέδωσε στην Θεοδώρα Κουτσαγγέλη, Διευθύντρια του Σελίβειου Γηροκομείου Μεσολογγίου, υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του Γηροκομείου

Επίσης παρέδωσε στον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Διοικητή του Γενικoύ Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «Χατζηκώστα», υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του νοσοκομείου.

Οι ευχαριστίες του Νοσοκομείου:

«Από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου εκφράζουμε τις δημόσιες ευχαριστίες στον μπασκετικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τους ιδιοκτήτες του Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο καθώς και τον Διευθυντή Νίκο Λεπενιώτη για την παράδοση επιταγής υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες του Νοσοκομείου μας ,που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα μεταξύ OLYMPIAKOS BC – MESOLOGGI BAXI στις 15/02/2021 και μεταδόθηκε ζωντανά από την κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ3).

Επίσης τις δημόσιες ευχαριστίες μας στον «ΧΑΡΙΛΑΟ ΤΡΙΚΟΥΠΗ» ,την πρόεδρο κ. Βασιλική Μπελέκου και το ΔΣ που συνέβαλαν σημαντικά στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας.

Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους χορηγίες μπορούν και πρέπει να βρουν παρόμοιους μιμητές για την στήριξη της Δημόσιας Υγείας ,στις δύσκολες στιγμές που περνάμε και τόσο έχουμε ανάγκη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button