Ροή Ειδήσεων

Ολυμπία οδός: Παραδόθηκε το σύμπλεγμα των σηράγγων της Παναγοπούλας

koi-siragges-panagopoulasΣήμερα Παρασκευή 31/03/2017 το μεσημέρι, παραδόθηκε σε λειτουργία το σύμπλεγμα των σηράγγων της Παναγοπούλας στην κατεύθυνση προς Αθήνα (μήκους 4.000μ. και δύο μικρότερων περί τα 550μ. έκαστη), στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της κατασκευής των εκατέρωθεν συνδέσεων του κλάδου προς Πάτρα.

Επισημαίνεται ότι ισχύει προσωρινή απαγόρευση διέλευσης των οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων φορτίων, τα οποία θα εξέρχονται στον προηγούμενο κόμβο του Ρίου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού θα επανεισέρχονται στον νέο αυτοκινητόδρομο της Κορίνθου-Πατρών από τον κόμβο Σελιανιτίκων, όπως φαίνεται στο σχετικό σχηματικό διάγραμμα.

Για τον Έλεγχο, την Επιτήρηση και τη Διαχείριση των σηράγγων, θα λειτουργεί τοπικό (προσωρινό) Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας (ΚΕΛ Παναγοπούλας), που βρίσκεται πριν από την είσοδο της σήραγγας στην κατεύθυνση προς Πάτρα.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να τηρούν τα όρια ταχύτητας και να συμμορφώνονται με τους περιορισμούς της σήμανσης της οδού και της δυναμικής σήμανσης των σηράγγων κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button