Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Xmas με το OLONmas: δωρεάν μεταφορικά σε όλο το Αγρίνιο από το ηλεκτρονικό φαρμακείο της περιοχής

Το OLONmas, το πρώτο ιδιωτικό ηλεκτρονικό φαρμακείο παραφαρμακευτικών προϊόντων για το Αγρίνιο και την Αιτωλοκαρνανία ευρύτερα, υποδέχεται την έλευση της εορταστικής περιόδου προσφέροντας δωρεάν μεταφορικά σε όλο το Αγρίνιο από τις 08/12/18 έως και τις 08/01/19.

Για έναν ολόκληρο μήνα, οι κάτοικοι του Αγρινίου θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν μοναδικές αγορές και δώρα χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση!


Αυτά τα Χριστούγεννα τα αφιερώνουμε στην οικογένεια mas και μοιραζόμαστε εορταστικές στιγμές προσφέροντας μοναδικά δώρα και εκπλήξεις σε αγαπημένα μας πρόσωπα.

Σχετικά με το OLONmas

ΤοOLONmas είναι το πρώτο ιδιωτικό ηλεκτρονικό φαρμακείο παραφαρμακευτικών προϊόντων για την τοπική κοινότητα του Αγρινίου και της ευρύτερης Αιτωλοακαρνανίας.

Βασική του προτεραιότητα, η μόνιμη χρηματική επιβράβευση μέσω ενός «κλειστού» περιβάλλοντος αγορών, στο οποίο έχουν πρόσβαση μόνο οι πελάτες-μέλη του Club επιβράβευσης OLONmas.

Το OLONmas υπόσχεται στους πελάτες που το επιλέγουν μια δημιουργική εμπειρία, η οποία ξεκινάει από την ηλεκτρονική περιήγηση και αγορά, και καταλήγει στην πόρτα τους άμεσα και με ασφάλεια στα αγαθά τους.

Σκοπός του αποτελεί η διαφοροποιημένη προσέγγιση στον σύγχρονο καταναλωτή, με εξωστρέφεια, δημιουργικότητα και φιλικότητα. Η πλούσια προϊοντική σύνθεση που παρέχει σε συνδυασμό με την υπεύθυνη συμβουλευτική φροντίδα και την εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε καταναλωτή, είναι το κύριο καθημερινό μέληματης ομάδας που πλαισιώνει το OLONmas.

Ταυτόχρονα, επιλέγει να απογειώνει την συνολική εμπειρία της κάθε αγοράς των πελατών, μέσα από το ολοκληρωμένο ClubΕπιβράβευσης OLONmas, αλλά και ποικιλία άρθρων εκλεπτυσμένης θεματολογίας στο Blogτου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Web: Olonmas.com

Facebook: Olonmas

Ιnstagram: Olonmas_agrinio

 

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button