ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Τρεις αθλητές του ΝΟ Μεσολογγιού στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Δυτ. Ελλάδας & Ιονίων Νήσων

H ομάδα optimist του ΝΟ Μεσολογγίου συμμετείχε από τις 29/2 εως τις 2/3 στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Optimist – laser Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων στη Κέρκυρα. Έλαβαν μέρος 84 αθλητές από 10 ναυταθλητικά σωματεία.

Η ολιγομελής ομάδα του Μεσολογγίου, λόγω ιώσεων, αποτελούνταν από τους τρεις παρακάτω αθλητές:

Κασσαβέτης Νίκος 13 ετών, Παπαθέου Μαρία-Έλλη 12 ετών και Μπακάλη Αρετή 9 ετών.
Διεξηχθησαν 9 ιστιοδρομίες σε έναν απαιτητικό θαλάσσιο στίβο. Εκτός από την πρώτη ημέρα που επικρατούσε άπνοια, τις υπόλοιπες 2 ημέρες φυσούσαν άνεμοι 4-5 Bf και έντονος κυματισμός.

Οι συνθήκες αυτές φυσικά ήταν ιδανικές για ιστιοπλοΐα, αλλά για τους μικρούς αθλητές που προπονούνται στο λιμάνι Μεσολογγίου ήταν μια σκληρή και απαιτητική δοκιμασία.Παρόλα αυτά οι μικροί κυβερνήτες κατόρθωσαν και ολοκλήρωσαν τις περισσότερες ιστιοδρομίες, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

“Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ευχαριστούμε τους γονείς που μας συνόδεψαν,τον προπονητή μας Καρελάκη Παναγιώτη και τους τρεις Ναυταθλητικούς Ομίλους της Κέρκυρας (ΝΟΚ, ΙΟΚ, ΝΟΒΙ) για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση. Το επόμενο ραντεβού μας είναι στις 4-5 Απριλίου 2020 στο Διασυλλογικό αγώνα που θα διοργανώσουμε με την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλ/νιας στην Τουρλίδα. Σας περιμένουμε”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button