Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Σχολής Προπονητών UEFA

spo-sxoli-proponiton2Ολοκληρώθηκαν χθες Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 στο Imperial Hotel, οι εργασίες της σχολής προπονητών UEFA C, που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο από την ΕΠΣ Αιτ/νίας  υπό την αιγίδα της ΕΠΟ.
Οι εργασίες της σχολής ξεκίνησαν την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου και διεξήχθηκαν υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου προπονητή και διδάσκοντα της ΕΠΟ κ. Μπατάκη Τέλη.
spo-sxoli-proponiton1Εκτός του κ. Μπατάκη δίδαξαν επίσης οι προπονητές  Βουκατσέλης Στράτος και Κυρανούδης  Άγγελος .
Στην έναρξη της σχολής  ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτ/νίας κ. Παπαχρήστος απήυθυνε  χαιρετισμό και καλωσόρισε τους υπεύθυνους της Σχολής καθώς και τους υποψήφιους προπονητές ευχόμενους σε όλους καλή επιτυχία. 
Ο κ. Μπατάκης ευχαρίστησε την ΕΠΣ Αιτ/νίας και τον πρόεδρό της για την πραγματοποίηση της σχολής και δήλωσε ευχαριστημένος από την μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.
spo-sxoli-proponiton3Οι εργασίες της σχολής, που διήρκησε 8 ημέρες , γινόνταν καθημερινά σε 2 μέρη. 
Ενα πρωινό από 8:30 έως 13:15 όπου πραγματοποιούνταν το πρακτικό τμήμα των μαθημάτων στο EMILEON Sports Center και ένα απογευματινό μέρος από 16:00 έως 20:15 στο οποίο πραγματοποιούνταν το θεωρητικό τμήμα στο Imperial Hotel.
Στην Σχολή συμμετείχαν και οι 43 υποψήφιοι προπονητές που είχαν δηλώσει συμμετοχή και οι οποίοι κλήθηκαν να εξεταστούν την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου στο τελικό κομμάτι των γραπτών εξετάσεων, έτσι ώστε να αποκτήσουν το δίπλωμα του προπονητή. 

spo-sxoli-proponiton4

spo-sxoli-proponiton5

spo-sxoli-proponiton6

spo-sxoli-proponiton7

spo-sxoli-proponiton8

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button