ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Μανδηλαρά στο Αγρίνιο (φωτο)

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή της οδού Μανδηλαρά στο πλαίσιο του έργου «Επέκταση και αναβάθμιση δικτύου πεζοδρόμων της πόλης».

Οι εργασίες προέβλεπαν κατασκευή πεζοδρομίων, επίστρωση με κυβόλιθους και εγκατάσταση σύγχρονου φωτισμού προκειμένου να βελτιωθεί η πρόσβαση και η μετακίνηση των πεζών με ειδική μέριμνα για τα παιδιά που φοιτούν στο Ειδικό Σχολείο «Μαρία Δημάδη».


Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την πρόοδο των εργασιών:

«Μια ακόμη σημαντική παρέμβαση στο πλαίσιο ενός εκτεταμένου σχεδίου για τη δημιουργία ζώνης ασφαλούς και ανεμπόδιστης μετακίνησης. Δημιουργείται μία περιοχή καλύτερης ποιότητας διαβίωσης ενώ παράλληλα το κέντρο της πόλης εξελίσσεται σε ένα χώρο κατάλληλο για την ανάπτυξη της εμπορικής – επιχειρηματικής δραστηριότητας. Αλλάζουμε την πόλη με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις».

mandilara (2)

mandilara (3)

mandilara (4)

mandilara (5)

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Έτσι μπράβο δήμαρχε πλακόστρωσε τα πάντα μην αφήνεις τίποτα ανοιχτό. Και τα μαγαζιά στο κέντρο της πόλης θα κυνηγάνε κόσμο με το τουφέκι. Αλλά Αγρίνιο δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλης έτσι δήμαρχε; Αλλά ξέχασα .Δεν καταδέχεσαι να επισκέπτεσαι τις γειτονιές. Δε πειράζει. Έχει ο καιρός γυρίσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button