sliderΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς» της Χριστίνας Σταρακά

Ο Συνδυασμός «Αγρίνιο Μπορείς», με επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχο Αγρινίου την Χριστίνα Σταρακά, δίνει στην δημοσιότητα το πλήρες πρόγραμμά του για την επόμενη μέρα του δήμου Αγρινίου.

Η υποψήφια δήμαρχος Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά, ευχαριστώντας όλους όσοι συμμετείχαν, με την πολύπλευρη και ζωντανή συμμετοχή τους, στη διαδικασία κατάρτισης που προγράμματος του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς», αναφέρει:

«Μέσα από μια εξαιρετικά γόνιμη διαδικασία διαλόγου, με τη συμμετοχή των πολιτών, των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών δυνάμεων, των μαζικών φορέων, των συλλόγων και των εργαζομένων, ο Συνδυασμός μας, το «Αγρίνιο Μπορείς», εκπόνησε και παρουσιάζει το πρόγραμμά του για το Δήμο Αγρινίου.

Ο πλούτος των ιδεών και των προτάσεων που κατατέθηκε, αξιοποιήθηκε και μετουσιώθηκε σε συγκεκριμένη προγραμματική πρόταση, που περιλαμβάνει όλους τους τομείς αρμοδιοτήτων του Δήμου, αλλά και το πλαίσιο διεκδικήσεων για ζητήματα αρμοδιότητας της κεντρικής και περιφερειακής εξουσίας. Με την ίδια φιλοσοφία, με τον πολίτη πρωταγωνιστή και συμμέτοχο, θα πορευτούμε ως δημοτική αρχή για να αλλάξουμε το Αγρίνιο.
Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει δέκα θεματικές ενότητες και μια ξεχωριστή για την λίμνη Τριχωνίδα. Οι δράσεις του προγράμματός μας εξειδικεύονται ακόμη περισσότερο στα δέκα ειδικά προγράμματα που καταρτίσαμε, ένα για κάθε Δημοτική Ενότητα. Με πρώτο σταθμό τις εκλογές του Μαΐου, ξεκινάμε τη διαδρομή για το αύριο του Αγρινίου.

Ευχαριστώ και πάλι όλους όσοι συμμετείχαν, με πρωτοφανή διάθεση και ζήλο, ώστε να παρουσιάσουμε την ολοκληρωμένη πρότασή μας, μέσα από μια τόσο πρωτοποριακή διαδικασία. Το Αγρίνιο Μπορεί και στις 26 Μαΐου θα αλλάξει οριστικά σελίδα».

Ετικέτες

2 Σχόλια

 1. Το μόνο που διάβασα είναι ένα “διαφημιστικό” – “προεκλογικό” φυλλάδιο.
  Δεν είναι Πρόγραμμα αυτό. Αόριστα, ψεύτικα, μεγάλα λόγια.
  Δεν μας λέει πώς θα υλοποιηθούν αυτά. Πού θα βρεθούν τα λεφτά:::
  Ας το καταθέσουν όπως είναι κι αν εγκριθεί κανένα ΕΣΠΑ με αυτό… γράψτε μου…

  Η κα Σταρακά της Αγγλικής Φιλολογίας, με πτυχία από την Βουλγαρία είναι ζήτημα εάν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει καταρτισμένο Πρόγραμμα

  ΒΑΡΕΘΉΚΑΜΕ ΤΟ ΦΑΊΝΕΣΘΑΙ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑ.

 2. Καλά η σελίδα 14 έχει πολύ πλάκα. Γιατί πραγματικά δεν εξηγείται αλλιώς. Μας κάνετε πλάκα. 9 Χρόνια μέρες στην περιφέρεια, τώρα σας πήρε ο πόνος να τα υλοποιήσετε?Τι σας εμπόδιζε να τα κάνετε όταν αν είσασταν στην Περιφέρεια?Γιατί τα περισσότερα έργα που αναφέρεστε, ειναι αρμοδιότητες περιφέρειας. Ο Δήμος δεν μπορεί να ρίξει ούτε ένα κυβικό μέτρο τσιμέντο.
  Σας ρωτάω ξανά, τι σας εμπόδιζε να τα φτιάξετε? Και σας ρωτάω ξανά τι σας εμπόδιζε να τα φτιάξετε όταν είσασταν 5 Χρόνια το νούμερό 2 στην περιφέρεια?
  Καλή η πλάκα αλλά κάπου καταντά αηδία. Μια τελευταία ερώτηση:
  Για το δρόμο έκτρωμα Άγιος Δημήτριος-Ερμιτσα, που είναι αποκλειστικά ευθύνη της περιφέρειας δεν αναφέρεστε. Τον θεωρείτε εντάξει σαν δρόμο. Δεν πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις στο συγκεκριμένο κατσικοδρομο??
  Θα πρεπε να ντρέπεστε, γιατί έχετε ακέραιες ευθύνες για το ότι η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και κατά συνέπεια ο Δήμος Αγρινίου Είναι από τους πιο φτωχούς στην Ελλάδα, με απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο και το 40 % να είναι συνταξιούχοι .
  Όσο για τον λόγο που θέλετε να γίνει το Άκτιο Αμβρακία, με ξεπερνά . Ακτιο Αμβρακία για πιο κοντά το Αγρίνιο στο αεροδρόμιο??? Αντι να πείτε: να σταματήσουμε να θρηνούμε θύματα στην καρμανιόλα Αμφιλοχία Λευκάδα. Πρώτα ο πολίτης και η ασφάλεια του δεν νομίζεται?? Μάλλον όχι.
  Γιατι αν το πιστεύατε, τα 52 εκατομμύρια που δώσατε στη Λευκάδα για να συνδεθεί με το Άκτιο, δεν θα τα δίνατε.
  Θα προσπαθούσατε να μπαλωσετε καμία τρύπα, από το τρύπιο οδικό δίκτυο με τους δεκάδες νεκρούς που χρόνια ασυντηρητο αφήσατε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close