Δυτική Ελλάδα

«Όλοι μαζί να δουλέψουμε με την ίδια σύμπνοια για τη Nostos Expo 2017»

????????????????????????????????????

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 18 Οκτωβρίου ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της “Nostos” Greek Alternative Tourism Expo Γιάννης Σύψας, μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε το Διοικητικό Συμβούλιο του μεγαλύτερου φορέα της περιοχής που συμμετείχε ως υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδες και το σύνολο των παριστάμενων συμφώνησε πως η Ναυπακτία με τη “Nostos” Expo έθεσε τις βάσεις για ένα στέρεο οικοδόμημα που θα δώσει στην περιοχή την ευκαιρία της εξωστρέφειας και της περαιτέρω  προώθησης των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων.

Ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας από την πλευρά του, τόνισε πως το πρώτο στοίχημα κερδήθηκε, ωστόσο πρέπει «όλοι μαζί να δουλέψουμε με την ίδια σύμπνοια από τώρα για τη “Nostos” Expo 2017». «Η Ναυπακτία μετατρέπεται σε σημείο αναφοράς διεθνούς επιπέδου για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ.Σύψας για να ζητήσει στη συνέχεια να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις από το φορέα που θα λειτουργήσουν ενισχυτικά στο έργο της Οργανωτικής Επιτροπής.

O απολογισμός της “Nostos” Greek Alternative Tourism Expo 2016 θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες στο ανώτατο όργανο του Δήμου Ναυπακτίας, το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button