Γεγονότα

Ολιγόλεπτος αποκλεισμός στη γέφυρα Ευήνου

epi-gefira-eyinou-agrotes

Την γέφυρα του Ευήνου, απέκλεισαν συμβολικά σήμερα το πρωί, οι αγρότες του δήμου Μεσολογγίου, συμμετέχοντας στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις των αγροτών.

Οι αγρότες συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί στις πλατείες των χωριών τους και από εκεί έφθασαν στην γέφυρα του Ευήνου, όπου παρέταξαν τα αγροτικά τους αυτοκίνητα στην άκρη του δρόμου και στη συνέχεια έκλεισαν για λίγα λεπτά συμβολικά το δρόμο, ενώ στο σημείο υπήρχε και αστυνομική δύναμη.

Τα αιτήματα των αγροτών είναι κοινά για όλους και έχουν να κάνουν συνολικά με το νέο φορολογικό που προωθεί η κυβέρνηση. Υπάρχει επίσης αντίθεση στην πολιτική μείωσης των ενισχύσεων και των καλλιεργειών, ενώ υπάρχουν αιτήματα και για τα χρέη προς τις τράπεζες, για τα οποία οι αγρότες ζητούν να μην κατάσχονται τα κτήματά τους.

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Μεσολογγίου και άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου. Οι αγρότες του δήμου Μεσολογγίου ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο Τρίτη στις 10 το πρωί στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου όπου θα συγκεντρωθούν και θα παρατάξουν τα τρακτέρ τους στην άκρη του δρόμου.

www.aixmi-news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button