ΑγοράΡοή Ειδήσεων

Όλα όσα θέλετε να ρωτήσετε για το leasing

Το leasing αποτελεί πλέον ολοένα και δημοφιλέστερη επιλογή όχι μόνο για επιχειρήσεις αλλά και για ιδιώτες που ενδιαφέρονται για την ασφάλεια και την ποιότητα της ζωής τους. Η απόφαση της μίσθωσης μπορεί να είναι δύσκολη για κάποιον μη εξοικειωμένο με την αγορά αυτοκινήτου, καθώς πολλά ερωτήματα ανακύπτουν, με ένα κυρίαρχο: Συμφέρει; Στη συνέχεια θα απαντήσουμε σε μερικές από τις συχνότερες ερωτήσεις σχετικά με το leasing αυτοκινήτου.

Είναι φθηνότερο;

Στις περισσότερες περιπτώσεις το leasing δεν είναι φθηνότερο, βοηθά όμως σημαντικά στην καλύτερη διαχείριση των εξόδων σας. Συμφέρει ωστόσο μακροπρόθεσμα, εάν λάβουμε υπόψιν ότι ο οδηγός ενός μισθωμένου οχήματος δεν θα χρειαστεί να έρθει αντιμέτωπος με απρόσμενα έξοδα, καθώς η ασφάλεια φροντίζει για αυτά. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος αποφασίζει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο μεταχειρισμένο, με αρκετά χιλιόμετρα στο ενεργητικό του. Τα έξοδα τα οποία μπορεί να προκύψουν λόγω βλαβών είναι ανάλογα της φυσικής φθοράς που έχει υποστεί το αμάξι. Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα όχημα μπορεί να προκύψει εξαιρετικά κοστοβόρο σε σύγκριση με την επιλογή του leasing.


Το ποσό που θα πληρώνω μπορεί να αυξηθεί;

Μια αξιόπιστη εταιρεία μπορεί να εγγυηθεί ότι για το προκαθορισμένο χρονικό διάστημα της μίσθωσης, το μηνιαίο ποσό χρέωσης θα παραμείνει σταθερό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διανύσετε μέχρι και 18.000 χιλιόμετρα σε ετήσια βάση, στα πλαίσια ενός προγράμματος απόλυτα προσαρμοσμένου στις ανάγκες σας. Εσείς διαλέγετε τη διάρκεια μίσθωσης, επιλέγοντας μέσα από μια ευρεία γκάμα οχημάτων για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην καθημερινότητά σας.

Είμαι καλυμμένος σε περίπτωση ατυχήματος;

Κάθε μισθωτής είναι καλυμμένος σε περίπτωση ατυχήματος από 24ωρη οδική φροντίδα, σε όλη την Ελλάδα. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας αναγράφονται στους όρους ώστε να έχετε άμεση βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης, όπου και αν βρίσκεστε. Η οδική ασφάλεια για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα αποτελεί πάντα προτεραιότητα.

Πόσο εύκολο είναι να κάνω σύμβαση ως ιδιώτης;

Ένα φυσικό πρόσωπο μπορεί να συνάψει σύμβαση μίσθωσης εξίσου εύκολα με μια εταιρεία. Το μόνο που χρειάζεται είναι η καταβολή μιας προκαταβολής, ως εγγύηση για την καλή λειτουργεία του οχήματος και η υποβολή μιας δήλωσης εισοδήματος, ώστε να διασφαλίσει ότι το μηνιαίο μίσθωμα θα πληρώνεται κάθε μήνα εγκαίρως. Εάν η σύμβαση για τη μίσθωση οχήματος συνάπτεται από μια εταιρεία για λογαριασμό του εργαζομένου, το συμβόλαιο τροποποιείται βάσει της εκάστοτε σύμβασης.

Μπορώ να αγοράσω το όχημα στο τέλος της μίσθωσης;

Οι περισσότερες εταιρείες μίσθωσης δίνουν στον μισθωτή τη δυνατότητα να αγοράσει το όχημα μετά τη λήψη του συμβολαίου του. Η περίοδος του leasing θα μπορούσε να θεωρηθεί, κατά μια έννοια, ως μια δοκιμαστική περίοδος, μετά τη λήξη της οποίας ο καταναλωτής μπορεί να αποφασίσει με μεγαλύτερη σιγουριά εάν το όχημα το οποίο επέλεξε πραγματικά του ταιριάζει. Πρόκειται για ένα “test drive” το οποίο τον βοηθά να αναγνωρίσει με μεγαλύτερη ευκολία εάν η επιλογή που έκανε καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του.

Κάθε καταναλωτής είναι διαφορετικός. Ανάλογα με τις ανάγκες της καθημερινότητας και της οδήγησής σας, μπορείτε να επιλέξετε τόσο το όχημα που σας ταιριάζει όσο και τη σχέση που επιθυμείτε να έχετε με αυτό. Σε κάθε περίπτωση, το leasing αποτελεί τη No1 επιλογή για όλους όσους επιθυμούν τη μέγιστη δυνατή ευελιξία, χωρίς τη δέσμευση της ιδιοκτησίας.

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button