ΘέατροΡοή Ειδήσεων

Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του “Οικοθεάτρου” (φωτο)

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Κυριακή 03 Μαρτίου,οι θεατρικές παραστάσεις των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου , που διοργάνωσε στη Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου για 9η χρονιά, η περιβαλλοντική Οργάνωση “Πράσινο+Μπλε” σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας και τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η αυλαία έπεσε με την θεατρική παράσταση «Αμαδρυάδα» του Γιάννη Τζήκα από το 2ο ΚΔΑΠ Ναυπάκτου και «Το χωριό του Όλοι μαζί» του Σωκράτη Μαντζουράνη από το 6ο Δ.Σ. Ναυπάκτου – Τάξη Γ2’.

Οι παρευρισκόμενοι θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν θερμά τη προσπάθεια των παιδιών και εκπαιδευτικών.

Συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό Νικοπούλου Αναστασία, τη θεατρολόγο Κανέλου Λαμπρίνα και τον μουσικό Νικολάου Θωμά του 2ου ΚΔΑΠ, καθώς και στους εκπαιδευτικούς του 6ου Δ.Σ. Λαουρδέκη Κασσιανή και τη θεατρολόγο Σταυρογιαννοπούλου Εφη.

Ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2020, ο υπεύθυνος συντονισμού δράσεων του «Πράσινο+Μπλε» Ξύδης Τάσος, ευχαρίστησε θερμά τα σχολεία της Ναυπάκτου που συμμετείχαν, καθώς και τους εκπαιδευτικούς που με πολύ αγάπη και υπομονή καθοδήγησαν τους μικρούς μαθητές.

Ευχαρίστησε τη καθηγήτρια αισθητικής Κυπαρίση Βάσω και της σπουδάστριες του ΕΠΑΛ Ναυπάκτου οι οποίες εθελοντικά κάθε χρόνο επιμελούνται το μακιγιάζ των προσώπων των μικρών “ηθοποιών”, την ομάδα τεχνικών του Δημήτρη Ιωάννου και φυσικά τους εθελοντές του Πράσινο+μπλε για τη προσφορά τους.

Η δράση υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του προϊόντος βούτυρο LURPAK της εταιρίας ARLA, της 1ης ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας, τα υγρά μαντηλάκια WetHankies της εταιρίας ΜΕΓΑ και τα supermarkets τροφίμων ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Στο «ΟΙΚΟθέατρο 2019» συμμετείχαν συνολικά πάνω από 150 μαθητές και παρακολούθησαν τις παραστάσεις πάνω από 1.500 θεατές. Μια δράση στην οποία όλα αυτά τα χρόνια, έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 2.000 μαθητές και έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 15.000 θεατές και η οποία έχει βραβευτεί επανειλημμένα για την προσφορά της: TEDxAthens 2011,Best CityAwards 2016, EventAwards 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button