Δυτική Ελλάδα

Οικονομικός απολογισμός και κοπή πίτας από τον Συλλόγο Πολυτέκνων

epi-syllogos-polyteknon Πραγματοποιήθηκε την περασμένη  Κυριακή  1/2/2015  η  Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου  Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων  με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία.
        Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός  και  Οικονομικός Απολογισμός του 2014, καθώς και ο Προυπολογισμός του 2015.
         Εκτός αυτών πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας και απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις και δώρα στα παιδιά των μελών μας που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επίσης απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στις νέες πολύτεκνες Μητέρες που απέκτησαν την πολυτεκνική ιδιότητα το έτος 2014. Στο τέλος κληρώθηκαν δώρα στους παρισταμένους.
          “Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σ’ όλους τους παρευρισκομένους, καθώς και στο Δήμο Αγρινίου για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του κινηματογράφου <<ΑΝΕΣΙΣ>> και ιδιαίτερα στην αρμόδια αντιδήμαρχο κυρία Μαρία Παπαγεωργίου.
            Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε και στον πρόεδρο της Γενικής  Συνέλευσης κύριο Βασίλειο Καπέρδα Δ/ντή 2ου Λυκείου Αγρινίου και  στους γραμματείς κ. Γερμανό Παρασκευόπουλο και κ.Γεωργία Καρακώστα, για την άψογη από πάσης πλευράς διεύθυνση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης. Η προσφορά τους ήταν όντως σημαντική και βοήθησε τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης .
             Ευχόμαστε σε όλους υγεία, καλή και δημιουργική χρονιά, ιδιαιτέρως ευχόμαστε  στα παιδιά των μελών μας καλή πρόοδο , καλές σπουδές και κάθε δυνατή επιτυχία σ’ όλους τους τομείς της ζωής, επιτυχία η οποία έχει σα σημαντικότερο σύμμαχό της τη μεθοδική εργασία, καθώς και τον σωστό προγραμματισμό.”, αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close