ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Οικονομική ανακαίνιση φαρμακείου – Πως θα το πετύχει ο φαρμακοποιός!

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει τα περισσότερα φαρμακεία ανά κατοίκους σε όλη την Ευρώπη. Ο ανταγωνισμός δηλαδή είναι πολύ μεγάλος, γι’ αυτό ο κάθε φαρμακοποιός ανάλογα με το κατάστημα που διαθέτει έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια να ψάχνει διαρκώς για καινούργιες λύσεις που θα τον κάνουν να διαφέρει από τα άλλα φαρμακεία.

Μερικές από τις κινήσεις ματ είναι η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού φαρμακείου, οι προσφορές σε διάφορα δημοφιλή προϊόντα, μία τεράστια ποικιλία από τα περισσότερα brands που παίζουν στην αγορά και άλλα πολλά. Η πιο σημαντική και επικερδής κίνηση παρόλα αυτά είναι η ανακαίνιση φαρμακείου, η οποία θα αλλάξει άρδην το κατάστημά σας, κάνοντάς το πιο μοντέρνο και ιδιαίτερο.

Είναι γεγονός ότι η αισθητική και η λειτουργικότητα είναι πρωτεύοντα στοιχεία για ένα φαρμακείο. Η εταιρείαFormaPouranisέχει στο ενεργητικό της πολλά φαρμακεία-καταστήματα που έχουν κατασκευαστεί με σχετικά χαμηλό budgetκαι ενθαρρύνουν τον κάθε φαρμακοποιό να τολμήσει την αλλαγή.

Η Forma Pouranis θα σας προσφέρει εμπιστοσύνη και ασφάλεια σε κάθε βήμα στην ανακαίνιση του φαρμακείου σας.Οι συνεργάτες της θα πραγματοποιήσουν ολοκληρωμένη μελέτη, με φωτορεαλιστικές εικόνες και φυσικά την τήρηση του αρχικού χρονοδιαγράμματος που θα σας δώσουν.

Σας προτείνουν πρακτικό, εργονομικό και ποιοτικό εξοπλισμό που θα καλύψει τις ανάγκες τόσο του προσωπικού όσο και των πελατών που θα έρθουν στο φαρμακείο σας.

Για την ανακαίνιση φαρμακείων, τα έπιπλα και ο εξοπλισμός από την FormaPouranis αναφέρονται σε πάγκους εξυπηρέτησης, διαμορφωμένους ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν το κοινό με ταχύτητα, καθώς και τροχήλατα έπιπλα για την άμεση μετακίνηση και ευκολία.

Συνδυάζονται το marketing και το merchandising ώστε εκτός από την καλύτερη προβολή των προϊόντων στα ράφια του φαρμακείου με μεθοδικότητα να μπορεί το κατάστημα έτσι όπως είναι διαμορφωμένο να καλύψει κάθε ανάγκη.

Περισσότερες πληροφορίες και προσφορές για ανακαίνιση φαρμακείων με έπιπλα & εξοπλισμό από την FormaPouranisθα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button