Δυτική Ελλάδα

Τεχνικός Σύμβουλος οικογένειας Λαγούδη: "Δυο άτομα την έβλεπαν να καίγεται…"

Η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε, επιμένει η πλευρά της οικογένειας. Ο απόστρατος αντιστράτηγος και δικαστικός πραγματογνώμονας Ανδριανός Γκουρμπάτσης στην έκθεση που συνέταξε βάζει στον τόπο όπου βρήκε τον θάνατο η 44χρονη γυναίκα δυο άτομα.

Τον δολοφόνο τον οποίο περιγράφει ως οργανωτικό και μεθοδικό και μάλιστα ως άτομο που έχει τη δυνατότητα να επηρεάζει άλλα άτομα, αλλά και ένα ακόμη άτομο το οποίο τον βοήθησε, έναν συνεργό του δηλαδή.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
eirini-lagoudi-katochi

Τα άτομα αυτά σύμφωνα με τον πρώην υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος γνώριζαν τη λειτουργία του μηχανισμού της καύσης και έτσι στόχευσαν στο να μην υπάρξει πλήρης καύση, αλλά μερική ώστε να προκληθούν δηλητηριώδη αέρια τα οποία εισέπνευσε η άτυχη Ειρήνη Λαγούδη και έτσι εξέπνευσε.

Αν θέλει να αυτοκτονήσεις, λέει ο πραγματογνώμονας της οικογένειας δεν περιμένεις τέσσερις ώρες. Κάποιος παγίδευσε την άτυχη γυναίκα. Την οδήγησε επίτηδες στο απόμερο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της με στόχο να τη βγάλει από τη μέση.

Υπήρξε διαπληκτισμός, πιστεύει ο έμπειρος αξιωματικός με βάση τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ο δράστης και ο συνεργός του φαίνεται ότι κα΄τάφεραν να ακινητοποιήσουν την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια την τοποθέτησαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και έβαλαν τη φωτιά.

Αυτό που συγκλονίζει είναι πως ο πραγματογνώμονας ισχυρίζεται ότι ο δολοφόνος και ο συνεργός του επί 10 με 15 λεπτά παρακολουθούσαν την Ειρήνη Λαγούδη να ασφυκτιά μέχρι να πεθάνει περιμένοντας έξω από το αμάξι.

Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας της 44χρονβης, σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” θα παραδώσει την έκθεσή του στον Εισαγγελέα Αγρινίου και όπως υποστηρίζει η υπόθεση αυτή δεν θα κλείσει σύντομα καθώς υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία πρέπει να αξιολογηθούν.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button