Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Οι τρεις πρόσφατες παρεμβάσεις στη Δημοτική Ενότητα Οινιάδων

Στις βελτιωτικές εργασίες που έγιναν στο γήπεδο της Γουριάς αλλά και στις εργασίες για ηλεκτροφωτισμό στη Μάστρο και τις τσιμεντοστρώσεις στο Νεοχώρι που είναι σε εξέλιξη, αναφέρεται ο δήμος Μεσολογγίου με ανακοίνωσή του:

Γήπεδο Γουριάς

Τον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα φιλοξένησε την προηγούμενη εβδομάδα το ανακαινισμένο γήπεδο της τ.κ. Γουριάς, μετά τις απαραίτητες παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στον αγωνιστικό αλλά τους υπόλοιπους βοηθητικούς χώρους. Ειδικότερα, στο γήπεδο της Γουριάςέγινε φύτευση νέου χλοοτάτητα, καθώς επίσης αντικατάσταση των φθαρμένων εγκαταστάσεων των αποδυτηρίων.

Σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Γ. Παπαδόπουλος ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής ομάδας «Εθνικού» Γουριάς, για την πολύτιμη συμβολή στην συντομότερη ολοκλήρωση του έργου.

Παράλληλα, στο ίδιο τοπικό διαμέρισμα ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία, περιλαμβάνοντας τσιμεντοστρώσεις σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

Επέκταση Ηλεκτροφωτισμού Μάστρου

Με την επέκταση του ηλεκτροφωτισμού στην τ.κ. Μάστρου συνεχίζονται οι παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας. Οι εργασίες που πραγματοποιούνται μπροστά από τον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου, περιλαμβάνουν τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων με χρήση φωτισμού νέας τεχνολογίας. Σημειώνεται ότι στην ίδια τοπική κοινότητα θα συνεχισθούν οι εργασίες συντήρησης και κατασκευής αγροτικής οδοποιίας (τσιμεντοστρώσεις) μόλις επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Τσιμεντοστρώσεις στο Νεοχώρι

Παρεμβάσεις προκειμένου ν’ αποκατασταθούν φθορές στο οδόστρωμα που προέκυψαν μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα, πραγματοποιούνται στο ΝεοχώριΟινιαδών.

Οι εργασίες αφορούν τσιμεντοστρώσεις μπροστά από το Νηπιαγωγείο Νεοχωρίου, σε δρόμο δίπλα σε αρδευτικό κανάλι και στη Μαγούλα.

Σημειώνεται πως τσιμεντοστρώσεις αγροτικής οδοποιίας έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν σε Κατοχή, Λεσίνι και Πεντάλοφο.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close