Δυτική Ελλάδα

Οι τολμηροί που κολύμπησαν για τον Αμβρακικό

koi-diaplous-ambrakikos‏

Με πολλά και ξεχωριστά μηνύματα πραγματοποιήθηκε ο διάπλους του Αμβρακικού, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στην προστασία του δελφινιού.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος κολύμπησαν 11 χιλιόμετρα από τη Βόνιτσα ως το λιμανάκι της Κορωνησίας, όπου εκεί τους υποδέχτηκαν οι διοργανωτές και κάτοικοι της περιοχής.

Η κολυμβητική διαδρομή όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έχει στόχο τη μεταφορά του μηνύματος «Σώστε τον Αμβρακικό» και είχε την στήριξη του Κολυμβητικού Τμήματος του Γυμναστικού Συλλόγου Άρτας «ΆνωΠόλη».

Πρώτος τερμάτισε ο Ντάλας Σταύρος με χρόνο 2 ώρες και 28 λεπτά , δεύτερη η Έλλη Μάνθα με χρόνο 2 ώρες και 38 λεπτά και τρίτος ο Σαλαμούρας Θεόδωρος με χρόνο 3 ώρες και 57 λεπτά.

Συμμετείχαν οι ακόμη οι Κιτσούλης Νίκος , Χαρίσης Βασίλειος, Χαρίσης Δημοσθένης , Τσαφούλης Γιώργος , Δημήτρης Λαμπράκης , Λάμπρος Λαμπράκης, Χριστόφορος Λαμπράκης , Βασίλης Ντουχανιάρης , Πέτρος Χαρίτος , Γιώργος Χαρίτος και Ναταλία Γρέβια.

Όλοι οι κολυμβητές που συμμετείχαν δήλωσαν χαρούμενοι για την εμπειρία παρά την δυσκολία και την κούραση της διαδρομής ενώ δήλωσαν ότι είναι αποφασισμένοι να ξανάρθουν και του χρόνου.

Ο Δήμαρχος Αρταίων απένειμε μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Κέφης Δημήτριος αναμνηστικά διπλώματα και το βιβλίο «Μύθοι και Παραδόσεις μνημείων και τοποθεσιών του νομού Άρτας» του Αριστείδη Σχισμένου , μια ευγενική χορηγία του ίδιου του συγγραφέα προς τους κολυμβητές.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος κ. Τσαμπάς Αναστάσιος , ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαβριάς κ. Λούσιας Λάμπρος και εκ μέρους του Γυμναστικού Συλλόγου Άρτας «Άνω Πόλη» ο κ. Άλκης Παπαχρηστάκης.

Αφού τερμάτισε ο τελευταίος κολυμβητής , πραγματοποιήθηκε μια μικρή τελετή , όπου απονεμήθηκε από το Δήμαρχο το κύπελλο στον πρώτο κολυμβητή Ντάλα Σταύρο.

http://www.epiruspost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close