Παναιτωλικος

Οι Querreros περιμένουν απαντήσεις για τη λύση της συνεργασίας με Χάβο

sup-panai-beria6Τους λόγους της λύσης της συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο αναμενουν με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού στην Αθήνα:
“Μετά απο 2,5 χρόνια εξαιρετικής πορείας στον πάγκο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ο ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.Ενας προπονητής με ξεχωριστό ήθος , αρετές και δεξιότητες που κατάφερε να γίνει αγαπητός στο σύνολο της ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗΣ κοινότητας αλλά και της ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΗΣ κοινωνίας.
Σαν σύνδεσμος φιλάθλων Αθήνας Guerreros απο τη πρώτη στιγμή τον στηρίξαμε γιατί ξεχωρίσαμε την υπευθυνότητα του , τη συνέπεια και το ζήλο του , που σηματοδοτούσαν ένα ευοίωνο και λαμπρό μέλλον για τον ίδιο και την ομάδα.
Η αγαπημένη μας ομάδα σε όλο αυτό το διάστημα κατάφερε να επανέλθει στη Σούπερλιγκα ,να τερματίσει στις καλύτερες βαθμολογικές θέσεις στα 89 χρόνια ιστορίας και να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο που συνοδεύτηκε με ιστορικές νίκες και εμφανίσεις.
Επίσης δε λησμονούμε την ανθρώπινη πλευρά του ΜΑΚΗ ΧΑΒΟΥ που με σεμνότητα και δίχως τυμπανοκρουσίες βοήθησε ουσιαστικά σε φιλανθρωπικές δράσεις πράγμα που δείχνει και τη ποιότητα του χαρακτήρα του. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον άνθρωπο και προπονητή ΜΑΚΗ ΧΑΒΟ και τον ευχαριστούμε για όλες τις συγκινήσεις και τις χαρές που μας πρόσφερε.
Θέλουμε να γνωρίζει πως οι πραγματικοί ΟΠΑΔΟΙ του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ(και όχι αυτοί που ανακάλυψαν τα τελευταία χρόνια λόγω μόδας και δημοσίων σχέσεων τον ΤΙΤΟΡΜΟ) έχουν γνώση και ξέρουν να τιμούν όσους πρόσφεραν στην ομάδα διαχρονικά. Περιμένουμε απο την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ με ανακοίνωση ή συνέντευξη τύπου να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι-αιτίες για τη μη συνέχιση της συνεργασίας με τον ΜΑΚΗ ΧΑΒΟ.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close