Αθλητισμός

Oι πρώτες δράσεις του Ναυτικού Ομίλου Μύτικα-Αλυζίας

pol-maftikos-omilos-alizias
 Την πρώτη του εκδήλωση πραγματοποίησε την Παρασκευή 26/7, στις 08:30 μ.μ., ο Ναυτικός Όμιλος Μύτικα-Αλυζίας (Ν.Ο.Μ.Α) στη παραλία δίπλα στο Λιμάνι του Μύτικα. Το θέμα της εκδήλωσης αφορούσε «Την ασφαλή κολύμβηση και τη σωστή παροχή Πρώτων Βοηθειών».
 Τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Μύτικα-Αλυζίας κ. Σπύρος Καϋμενάκης(εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και έφορος αθλημάτων του Ν.Ο.Μ.Α) και η κα.Τζορτζίνα Καμπισσοπούλου (Νηπιαγωγός και με πείρα από την ενασχόληση της ως εκπαιδεύτρια σε πισίνα) παρουσίασαν με απλό και κατανοητό τρόπο στους  παρευρισκομένους απλούς κανόνες ασφαλής κολύμβησης και πρώτων βοηθειών.
 Σύντομα θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις. Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνονται μέσω του Blog του Ομίλου αλλά και με ανακοινώσεις έντυπες σε κεντρικά σημεία του Μύτικα.
P7263514
P7263517
P7263518
P7263519

Προβολή της ταινίας ”Mediterraneo” από το Ναυτικό Όμιλο Μύτικα-Αλυζίας

pol-mediterraneo

Ο Ναυτικός Όμιλος Μύτικα-Αλυζίας (Ν.Ο.Μ.Α) σας προσκαλεί στην προβολή της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας (Καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας 1991) “Mediterraneo” (στα ιταλικά με ελληνικούς υπότιτλους), του Gabriele Salvatores.
 Η προβολή θα γίνει την Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 09:30 μ.μ. στο προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου Μύτικα. Η τιμή του εισιτηρίου καθορίζετε στα 4 ευρώ. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να λειτουργήσει το παιδικό τμήμα εκμάθησης κολύμβησης υπό την επίβλεψη της κας Τζορτζίνας Καμπισσοπούλου.
Το τμήμα θα λειτουργήσει στο χώρο της παραλίας του λιμανιού. Θα οριοθετηθεί ο χώρος με μικρές σημαδούρες και με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (παιδικές σανίδες και σωσίβια που θα αγοραστούν από τον Όμιλο), για μία εβδομάδα θα παραδίδονται δωρεάν μαθήματα κολύμβησης σε μικρά παιδάκια.
  Περισσότερες λεπτομέρειες για τις εγγραφές και τις ημερομηνίες υλοποίησης της δράσης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close