Δυτική Ελλάδα

Οι ποδηλάτες της «Ποδηλασίας Αγάπης» στην Περιφέρεια Δ. Ελλάδας (video-φωτο)

koi-podilates-perifereia2Συνάντηση με τους Κυπρίους ποδηλάτες Ανδρέα Ονησιφόρου, Γιώργο Δημητρίου και Αντρέα Σκουτέλλα και τρεις ακόμη συναθλητές τους από την Κρήτη, τους Σπυρίδωνα Καμπακτσή, Δημήτριο Φανουργάκη και Γιώργο Παπουτσάκη, είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Περιφέρειας.

koi-podilates-perifereia1Οι ποδηλάτες βρέθηκαν στην Πάτρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Ποδηλασία Αγάπης», έχοντας διανύσει με τα ποδήλατα τους χιλιόμετρα… αγάπης, συλλέγοντας τρόφιμα για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και ήδη παραδόθηκαν περίπου τρεις τόνοι τροφίμων και αναμένονται να παραδοθούν και στις πόλεις της Δυτικής Ελλάδας.


Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει ιδιωτική πρωτοβουλία Κυπρίων για διεξαγωγή πανελλαδικής ποδηλασίας για φιλανθρωπικό σκοπό, η οποία αφορά τη συλλογή τροφίμων εκ των οποίων τα 2/3 θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των ευπαθών ομάδων της Περιφέρειας. Η δράση αυτή τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

koi-podilates-perifereia3«Σε εποχές δύσκολες που η κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά, μια ιδιωτική πρωτοβουλία όπως η δική σας έρχεται για να δώσει ένα… χέρι βοηθείας σε αυτό που όλοι έχουν ανάγκη και εμείς ως Περιφέρεια υποστηρίζουμε και συνδράμουμε τέτοιες δράσεις. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να μείνει όρθια η κοινωνία μας και να επαναφέρουμε την ελπίδα στους πολίτες μας» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας προσθέτοντας: «Είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε και φυσικά και όλοι οι υπάλληλοι των Υπηρεσιών μας βοήθησαν στη συγκέντρωση τροφίμων».

koi-podilates-perifereia4Οι συμμετέχοντες ποδηλάτες ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για τη στήριξη που τους παρείχε η Περιφέρεια, ιδίως για την κινητή μονάδα και τη φιλοξενία που τους εξασφάλισε σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων και του απένειμαν αναμνηστικό έπαινο.

Να σημειωθεί πως τα είδη που μπορεί ο καθένας να προσφέρει είναι τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου, καθαριστικά, απορρυπαντικά, χαρτικά, σχολικά είδη.

Τόπος συλλογής: Στα κτίρια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στις έδρες των Δήμων και των τοπικών Δημοτικών Διαμερισμάτων.

Επιπλέον, στην Πάτρα στα εξής σημεία: Καφετέρια Tag (Αγίου Ανδρέου και Παντανάσσης),  Ζαχαροπλαστείο Εντελβάις (Πλατεία Γεωργίου), ΕΡΑ Πάτρας, Σύλλογοι Κυπρίων: α) «Πρωτοπορία» (Νόρμαν 98) και β) Κανακάρη 55-59.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button