Εθνικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Οι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ από 20 έως και 23 Μαρτίου

Περιοδείες θα πραγματοποιήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, σε χώρους δουλειάς, γειτονιές και χωριά. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΡΤΗ


10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος Ένωσης Νοσοκομειακών γιατρών του νομού, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, και η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, γραμματέας του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στην επιχείρηση «AGRINO», στο Αγρίνιο.
11:30 πμ, ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, και η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Δημοτική Σύμβουλος Αμφιλοχίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στο Κέντρο Υγείας και στην συνέχεια στο ΚΕΦΙΑΠ, στην Αμφιλοχία.
1:00 μμ, η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην επιχείρηση «ΖΑΦΕΙΡΗΣ Σ ΑΕ», στο Παναιτώλιο.
7:00 μμ, ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης Τριχωνίδας, στο καφενείο «Κωνσταντίνου Ψιλού», στο Καινούργιο.

ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΡΤΗ

4:00 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στην επιχείρηση «ΣΕΦΑΡ Σ.Π.Ε.», στο Αγρίνιο.
6:00 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στα χωριά Μάστρο, Γουριά, Πεντάλοφος.
7:00 μμ, η Σούλα Μπούρα, πρόεδρος του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει σε καφετέριες στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΡΤΗ

8:00 πμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Ιδιωτική Εκπαίδευση του νομού, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου και στο 5ο Γενικό Λύκειο.
10:00 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε σύσκεψη με συνταξιούχους των Κομματικών Οργανώσεων Αγρινίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚΑ. Θα χαιρετίσει ο Βασίλης Νικάκης, πρώην διεθνής διαιτητής, γραμματέας Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
5:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης και η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα συναντηθούν με αθλητικά σωματεία της περιοχής της Αμφιλοχίας και στις 7:00 μμ, θα συναντηθούν με το πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Λουτρού Αμφιλοχίας.

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΗ

6:45 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στο εργοτάξιο κατασκευής φωτοβολταϊκού πάρκου στις Φυτείες. Μαζί του θα περιοδεύσει ο Δημήτρης Κομπλίτσης, υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
8:00 πμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου και στο 4ο Γενικό Λύκειο.
8:30 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στο χωριό Φυτείες.
10:30 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης και ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ θα περιοδεύσουν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button