Αθλητισμός

Οι νικητές των αγώνων Κάνοε – Καγιάκ σλάλομ στον Εύηνο

epi-kanoe-euinos

Στην πίστα Σλάλομ στον Εύηνο, για ακόμα μία φορά φιλοξενήθηκε το 17o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σλάλομ και το 12o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Σλάλομ.

Η νέα γενιά του αθλήματος του Κάνοε – Καγιάκ Σλάλομ  μαζί με τους εμπειρότερους αθλητές των μεγαλύτερων κατηγοριών, έδωσαν το παρόν στους αγώνες την Κυριακή 19/04/2015, προσφέροντας θέαμα και δράση σε μία πίστα με υψηλή στάθμη νερού.

Πρωταθλητής για το 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  αναδείχθηκε ο Ναυτικός Όμιλος  Χαλκίδας,  τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Αθηναϊκή Λέσχη Καγιάκ και την τρίτη το Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο «Τύμφη» Κόνιτσας.  Αντίστοιχα από το 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Σλάλομ αναδείχθηκε Πρωταθλητής η Αθηναϊκή Λέσχη Καγιάκ ενώ τη δεύτερη Θέση κατέλαβε ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πίστα λειτουργεί με την υποστήριξη του Δημάρχου Θέρμου κου Σπύρου Κωνσταντάρα και του Δημάρχου Ναυπακτίας κου Τάκη Λουκόπουλου οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας  για την διατήρηση του αθλήματος στην περιοχή. Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Κωνσταντάρας όσο και ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κ. Σαλαμούρας οι οποίοι στην ομιλία τους δεσμεύτηκαν για την αναβάθμιση της πίστας ώστε να μπορεί να φιλοξενεί όχι μόνο τους αθλητικούς ομίλους της Ομοσπονδίας αλλά και διεθνείς Ομοσπονδίες οι οποίοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον για χρήση της πίστας.  Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Νικολόπουλος στον λόγο του ευχαρίστησε και τους δύο Δήμους για τη συνδρομή τους στην διοργάνωση και κυρίως για τη δέσμευσή τους για μια πιο στενή συνεργασία, ώστε στο μέλλον η πίστα να αποκτήσει διεθνή πρότυπα λειτουργίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button