ΑτζένταΕκδηλώσειςΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

Οι καλοκαιρινές δράσεις των “φίλων του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας”

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Οι φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας” με αφορμή την έλευση του καλοκαιριού προγραμματίζει τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του όπως κάθε χρόνο.

Στο πρόγραμμα που αρχίζει να διαμορφώνεται προβλέπονται εκδηλώσεις στην Ορεινή Τριχωνίδα (σε Θέρμο, Ανάληψη, Κόφτρα κτλ), δράσεις που έχουν στόχο την προβολή και ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του Θέρμου και μάλιστα φέτος όλες οι εκδηλώσεις θα χρηματοδοτηθούν από πόρους του συλλόγου.


Συγκεκριμένα θα διοργανωθεί το “Λαϊκό Πανεπιστήμιο”, εκδήλωση με σεμινάρια και ημερίδες, με την συμμετοχή καταξιωμένων ομιλητών και καθηγητών Πανεπιστημίων όπως και η “Αιτωλική Κουζίνα” στο Θέρμο, με την παρουσία Εμπορικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών, Εκπροσώπους Διεθνών Επιμελητηρίων, γνωστών σεφ και δημοσιογράφων. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει γευσιγνωσίες τοπικών προϊόντων, ανάδειξης των θρησκευτικών μνημείων, αθλοπαιδίες, παραστάσεις κλόουν και ταχυδακτυλουργών, παραδοσιακά ανταμώματα και άλλα πολλά.

“Συνεχίζουμε τις προσπάθειες προβολής του τόπου μας με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών και την οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Ορεινής Τριχωνίδας” καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button