ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Οι ερωτήσεις Δασκαλή στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου

Δείτε τις ερωτήσεις της Προέδρου της Κοινότητας Μεσολογγίου Όλγας Δασκαλή στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης Νοεμβρίου 2021.

Αναλυτικά:


«1. Κύριε Δήμαρχε, στον προϋπολογισμό του 2021 υπάρχουν 25.000 ευρώ για παρεμβάσεις σε εγκαταλελειμμένα κτίρια. Εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων τα οποία θα ενταθούν εντός του χειμώνα προτείνουμε να προχωρήσετε άμεσα στις παρεμβάσεις αυτές διότι υπάρχει κίνδυνος τόσο για τους πεζούς όσο και για τα αυτοκίνητα. Πολλά από τα κτίρια βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και ήδη πέφτουν κομμάτια τους στα πεζοδρόμια και τους δρόμους.

2. Καλή επιτυχία στα καθήκοντά του νέου προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, κ. Γ. Λαγούδη. Με αφορμή την αλλαγή αυτή στην προεδρία του νομικού προσώπου, θα μπορούσε ο κ. Πρόεδρος α) να κάνει έναν απολογισμό στο τι αναλαμβάνει και πως σκοπεύει να πράξει ώστε να διευθετήσει τις κωλυσιεργίες που παρατηρούνται στη Μαρίνα Μεσολογγίου; β) Υπάρχουν έσοδα στο Λιμενικό Ταμείο από την Μαρίνα Α.Ε. τα έτη 2019-2021 και αν ναι, πόσα;

3. Προ ολίγων μηνών, είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει εντός του καλοκαιριού 2021 αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για τον περιβάλλοντα χώρο του Κήπου των Ηρώων με σκοπό την ενοποίηση του χώρου με το Τρικούπειο, κτλ (κόστος: 30.000 ευρώ ο διαγωνισμός). α) Ποια η εξέλιξη του; β) Υπάρχει πρόθεση διεκδίκησης από τον Δήμο μας των εκτάσεων που βρίσκονται έναντι του Κήπου των Ηρώων στο τετράγωνο ανάμεσα στο αναψυκτήριο και το Δεσποτικό;»

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button