Οι Ελπίδες Αγρινίου πάνε στο Μόναχο

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Ελπίδες Αγρινίου, στα πλαίσια του Προγράμματος Ανταλλαγής  Νέων του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας  (ΕΓΙΝ) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο το διάστημα από 8 Ιουλίου έως και 17.

Η αποστολή της ομάδας απαρτίζεται από 3 αγωνιστικά τμήματα (Κ14 , Κ15 και Κ16) με το συνολικό αριθμό μελών να είναι 47. Στο Μόναχο θα υποδεχτεί την ακαδημία η Hellas Munchen, με τη γερμανική ομάδα (απαρτίζεται από Έλληνες ομογενείς) να οργανώνει τόσο τις επισκέψεις σε χώρους όπως Allianz Arena, Ολυμπιακό χωριό, Μουσείο BMW, Νταχάου, όσο και την ξενάγηση στο κέντρο της πόλης καθώς επίσης και τις φιλικές αναμετρήσεις με αντίστοιχα τμήματα ποδοσφαίρου.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα υπάρξουν συναντήσεις με διευθυντές και μέλη άλλων Ακαδημιών, ανταλλάσσοντας  απόψεις περί του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου των δύο χωρών.

«Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Ελπίδες Αγρινίου ευχαριστεί θερμά το Deutsch-Griechisches Jugendwerk / Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας για την μεγάλη υποστήριξη!», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Ελπίδες Αγρινίου