Δυτική Ελλάδα

Οι «Ελλάδος Γεύσεις»… ταξιδεύουν στη 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

koi-gefseis-elladasΗ διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ, ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και προχωρά στη διοργάνωση -σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO AE- της Έκθεσης Ελληνικών τροφίμων και ποτών με τον τίτλο: «ΕΛΛΑΔΟΣ Με παρακαταθήκη τις τρεις προηγούμενες, κατά γενική ομολογία επιτυχημένες, Εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, αναμένεται η πραγματοποίηση μιας νέας, αυτή τη φορά στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της διεξαγωγής της 79ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ, το διάστημα από 6 έως και 14 Σεπτεμβρίου 2014

Σκοπός της Έκθεσης είναι η ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και η καταξίωση στη συνείδηση του καταναλωτή της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.

Το μήνυμα που προάγει η Έκθεση είναι: «Κάθε μέρα Ελληνικά ποιοτικά προϊόντα στο τραπέζι μας».

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί για τις επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος στην Έκθεση και μάλιστα σε μία αγορά με τεράστιες δυνατότητες και καταναλωτικό ενδιαφέρον.

Κύριοι στόχοι είναι της έκθεσης είναι:

(α) Η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων.

(β) Η προσπάθεια για την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.

(γ) Η προβολή των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ως ανταγωνιστικών.

(δ) Η πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή από τα εκτιθέμενα προϊόντα μέσω των εκδηλώσεων (γευσιγνωσίες, ειδικές τιμές κ.λπ.) των επιχειρήσεων.

Το κύρος της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τα στατιστικά δεδομένα παρόμοιων γεγονότων, οι ανάγκες της αγοράς τόσο της χώρας μας όσο και διεθνώς, το ενδιαφέρον των επισκεπτών (λιανικής-χονδρικής 200.000 περίπου διελεύσεις ), δημιουργούν τις προϋποθέσεις, ώστε η «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ» να γίνει σημείο αναφοράς, πόλος έλξης και να καταστεί το σημαντικότερο γεγονός στον τομέα των ελληνικών τροφίμων & ποτών της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αλέξανδρος Μπίκας  τηλ.6945930499

Υπεύθυνος Συμμετοχών: Σοφοκλής Μποτονάκης τηλ.6909909500

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button