ΕκδηλώσειςΡοή Ειδήσεων

Οι δραστηριότητες του Ιανουαρίου για τον Όμιλο Πολιτισμού Οινιαδών «Ελένη Γαντζούδη»

Ο Όμιλος Πολιτισμού Οινιαδών «Ελένη Γαντζούδη» με ενημερώνει για τις δραστηριότητες του μήνα Ιανουαρίου ενώ ταυτόχρονα υπενθυμίζει την επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση του Ομίλου που αφορά στη δωρεά μυελού των οστών.

Αναλυτικά:

“Ο Όμιλος Πολιτισμού Οινιαδών «Ελένη Γαντζούδη» οργάνωσε τη συλλογή τροφίμων, ρούχων και χαρτικών για το «Χαμόγελο του παιδιού» για μια ακόμη φορά. Συγκεντρώθηκε υλικό από τα σχολεία της περιοχής μας (Γυμνάσιο Νεοχωρίου και Κατοχής, ΕΠΑΛ Κατοχής και ΓΕΛ Νεοχωρίου). ΤΟ υλικό συγκεντρώθηκε, ταξινομήθηκε και συσκευάστηκε με ευθύνη των μελών μας.

Εξάλλου, ο Όμιλός μας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο π. Δημαρχείο Οινιαδών. Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Οινιαδών κ. Αλετράς, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Νεοχωρίου κ. Γατζούδης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπή κ. Γούργαρη, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας κ. Σωτηρακόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ράπτης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Πανάς και πλήθος φίλων και μελών του Ομίλου μας. Τυχερή του φλουριού η Αικατερίνη Ντάκουλα.

Υπενθυμίζουμε ότι η επόμενη εκδήλωση του Ομίλου μας είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί στον κινηματογράφο του κ. Γεωργίου Γκιουλέκα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το ΚΕΔΜΟΠ – “Χάρισε Ζωή”, και αφορά στη δωρεά μυελού των οστών ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και του Πνευματικού μας Κέντρου.

Για να νικήσουμε τον καρκίνο χρειαζόμαστε εσένα! Μη λείψει κανείς!”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button