sliderΓεγονόταΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Οι «αριστούχοι της καραντίνας» μιλούν στο agriniotv για την ιδιαίτερη φετινή χρονιά (video, φωτο)

Τέλος έλαβε σήμερα Παρασκευή 9/7 η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των πανελλαδικών καθώς ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας, ενώ σειρά παίρνει η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με 73.273 υποψήφιους από τους 92.020 συνολικά να λαμβάνουν τους βαθμούς μέσω μηνύματος.


Αρκετοί υποψήφιοι του Αγρινίου ξεχώρισαν και φέτος με τις επιδόσεις τους.

Πρωτεύσαντες λυκείων του Αγρινίου μίλησαν στο agriniotv. Συγκεκριμένα μίλησαν οι: Ιωάννα Μαρνέζου (Από το 6ο Λύκειο, συγκέντρωσε 18.940 μόρια), Ζωρζέτα Καποδίστρια (από το 1ο Λύκειο, συγκέντρωσε 18625 μόρια), Αγγελική Διώτη (1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου, συγκέντρωσε 18.035 μόρια, ο Ευάγγελος Σταματίου (5ο ΓΕΛ Αγρινίου, συγκέντρωσε 18.509 μόρια) Κυριακή Ιωάννου (1ο Λύκειο, συγκέντρωσε 18.552 μόρια), Βασιλική Φεγγούλη ( 5ο ΓΕΛ Αγρινίου, συγκέντρωσε 18.295 μόρια).

Ακόμη, άλλοι έστειλαν το μήνυμα τους μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων:

Ο Γεώργιος Κοτίνης, υποψήφιος από  το 6ο Λύκειο Αγρινίου, που συγκέντρωσε  19268 μόρια (Πεδίο Σπουδών Οικονομίας- Πληροφορικής)

Ο πρώτος των πρώτων στο Αγρίνιο, από το 6ο ΓΕΛ, με 19.268 μόρια (Πεδίο Σπουδών Οικονομίας- Πληροφορικής), Γεώργιος Κοτίνης τόνισε:

«Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές στο 6ο ΓΕΛ Αγρινίου και το φροντιστήριο για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή τους σε αυτή την δύσκολη και πολύ ιδιαίτερη χρονιά και την οικογένειά μου για την στήριξη που μου προσέφερε».

Ο Αγγελίδης Ιωάννης από τα Εκπαιδευτήρια «Παναγία Προυσιώτισσα» συγκέντρωσε 18.945 μόρια (Θετικής με Μαθηματικά)

Ο Ιωάννης Αγγελίδης με τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών σημείωσε τα εξής:

«Θέλω πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ όλα τα παιδιά που πέτυχαν το στόχο τους και σε όσους δεν τα κατάφεραν, να συνεχίσουν να κυνηγάνε τα όνειρα τους. Νιώθω χαρούμενος και δικαιωμένος με το αποτέλεσμα γιατί εργάστηκα με συνέπεια, ζήλο και μεθοδικότητα όλα τα σχολικά μου χρόνια. Έμεινα προσηλωμένος στο στόχο μου παρά τις αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες της καραντίνας. Ευχαριστώ τους καθηγητές και τους γονείς μου που με στήριξαν με θέρμη».

H Νώντια Γαλανοπούλου από το 6ο ΓΕΛ Αγρινίου συγκέντρωσε 18.888 μόρια (Υγείας)

Η Νώντια Γαλανοπούλου μετά τα αποτελέσματα των πανελλαδικών σημείωσε τα εξής:

«Μια κουραστική και αγχωτική περίοδος της ζωής μου τελείωσε. Ευτυχώς για εμένα είχε θετικό πρόσημο και οι κόποι τόσων μηνών απέδωσαν. Τόσο η οικογένειά μου, όσο και οι καθηγητές μου με στήριζαν ψυχολογικά, κάτι που είναι απαραίτητο για μια τόσο ψυχοφθόρα διαδικασία. Ωστόσο, θέλω να επισημάνω πως νικητές από αυτόν τον αγώνα βγήκαν όλα τα παιδιά που μπήκαν στη διαδικασία των πανελληνίων. “Είναι σημαντικό να στοχεύουμε το φεγγάρι. Ακόμη κι αν αποτύχουμε, θα βρισκόμαστε ανάμεσα στα αστέρια».

Ο Αθανάσιος Ντάλας από το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου συγκέντρωσε 18.561 μόρια (Θετικών)

Ο Αθανάσιος Ντάλας από το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου συγκέντρωσε 18.561 μόρια (Θετικών) και ανέφερε πως τα τμήματα ΗΜΜΥ (και το ΗΜΤΥ της Πάτρας) τα οποία ενδιαφέρεται είναι προσεγγίσιμα πλέον. Ειδικότερα, μιλώντας στο agriniotv ανέφερε:

«Φέτος ήταν μια περίεργη χρονιά για όλους μας. Κληθήκαμε να ανταποκριθούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις και πιστεύω ότι και οι θεματοδότες το γνώριζαν αυτό.

Για μένα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η σημερινή, θα διευκολύνει αρκετά τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού μου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Τα τμήματα ΗΜΜΥ (και το ΗΜΤΥ της Πάτρας) για τα οποία ενδιαφέρομαι νομίζω ότι είναι προσεγγίσιμα πλέον.

Ύστερα από όλη τη φετινή πορεία, κρίνω ότι για να επιτευχθεί ένα δυνατό αποτέλεσμα, πρέπει ο υποψήφιος να ακολουθεί σε καθημερινή βάση ένα πρόγραμμα που να τον ενισχύει αλλά να μην τον εξουθενώνει. Και πάνω από όλα απαιτείται ψυχραιμία, ιδιαίτερα στις μέρες των εξετάσεων

Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε άτομο που συνέβαλε με τον δικό του τρόπο στην επιτυχία μου, και να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά που προετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά!»

Η Θωμαΐς Ντασιώτη από το 1ο ΓΕΛ Αγρινίου συγκέντρωσε 18630 μόρια

Στο 1ο Λύκειο Αγρινίου Θωμαΐς Ντατσιώτη, συγκέντρωσε 18.630 μόρια και ήταν στην κατεύθυνση των ανθρωπιστικών σπουδών και επιθυμεί να σπουδάσει ψυχολογία.

Μιλώντας στο agriniotv ανέφερε τα εξής: «Περίμενα ότι θα πάω καλά αλλά όχι τόσο. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους καθηγητές μου, που με βοήθησαν και με στήριξαν, τους γονείς μου, τα αδέρφια μου, που ήταν εκεί. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, γιατί τα διαδικτυακά μαθήματα κατά τη γνώμη μου δεν μπορούν συγκριθούν με το δια ζώσης μάθημα, οπότε έπρεπε να είσαι περισσότερο προσηλωμένος στους στόχους σου ώστε να μην ξεφύγεις από το πρόγραμμα.

«Με την στήριξη μπορείς να τα καταφέρεις. Υπήρξαν κάποιες θυσίες, να περιορίσεις εξόδους και έπρεπε να διαβάσεις πολύ. Προτιμώ την ψυχολογία και θα ήθελα να περάσω στην Θεσσαλονίκη».

H Αικατερίνη Πλακίδα από το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου συγκέντρωσε 18.529 μόρια (Ανθρωπιστικών)

H Κατερίνα Πλακίδα από το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου συγκέντρωσε 18.529 μόρια και ανέφερε πως «σημαντικό ρόλο έπαιξε πάντως η δουλειά όλα τα προηγούμενα χρόνια».

Μιλώντας στο agriniotv, ανέφερε τα εξής:

«Οι πανελλήνιες είναι σίγουρα μια πρόκληση. Η ίδια η χρονιά ήταν κατά κάποιο τρόπο “δίκοπο μαχαίρι”: από τη μία ο εγκλεισμός μας έδωσε περισσότερες ώρες προσωπικής μελέτης , από την άλλη σε συνδυασμό με τα εξ αποστάσεως λειτουργούσε αρνητικά ψυχολογικά, αφού στην ούτως ή άλλως απομόνωση προστέθηκε και η επιβεβλημένη από τις συνθήκες της πανδημίας.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε πάντως η δουλειά όλα τα προηγούμενα χρόνια, το μεράκι με το οποίο δουλεύαμε με τους καθηγητές στο Μουσικό Σχολείο και η ολόπλευρη βοήθεια και στήριξη της καθηγήτριάς μου στο φροντιστήριο».

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button