ΕξελίξειςΠολιτική

Οι 5 ανεξάρτητοι γίνονται 6; – Η Νίκη Φούντα της ΔΗΜΑΡ συνυπέγραψε ερώτηση στη Βουλή

po-dimar1Εντονη κινητικότητα στο χώρο της κεντροαριστεράς με τους πέντε ανεξάρτητους δημοκρατικούς βουλευτές (Αηδόνης, Λυκούδης, Οικονόμου, Τατσόπουλος, Ψαριανός) να οργανώνονται κοινοβουλευτικά και πανελλαδικά με στόχο – προφανώς – την εκλογική κάθοδό τους σε ένα ενιαίο σχήμα ή την συνεργασία με άλλο κόμμα – πιθανότατα «Το Ποτάμι».

Στις 29 Νοεμβρίου, σε εκδήλωση στο Γκάζι, θα παρουσιαστεί η πανελλαδική συγκρότηση της κίνησης «Μεταρρυθμιστές» του Σπύρου Λυκούδη. Θα είναι παρόντες στο εγχείρημα ο «Δημοκρατικός Σύνδεσμος» του Βασίλη Οικονόμου και οι ανεξάρτητοι δημοκρατικοί βουλευτές Πέτρος Τατσόπουλος, Χρήστος Αηδόνης, Γρηγόρης Ψαριανός.

Φαίνεται ότι παρούσα στο εγχείρημα θα είναι και η Αννα Διαμαντοπούλου με το Δίκτυο, καθώς οι 5 υιοθέτησαν πρόσφατα πρότασή της για το χρέος και κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή.

Ταυτόχρονα, γίνονται συζητήσεις και με νυν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ (όπως τον Θ. Ψύρρα) όπως και ανεξάρτητους (Ανδρουλάκη, Μπόλαρη κλπ)

Φίλα προσκείμενη στο εγχείρημα φέρεται να είναι και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα η οποία συνυπέγραψε σήμερα ερώτηση με τους «5» με την οποία ζητούν την συμμετοχή Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στις δραματικές σχολές.

Η Νίκη Φούντα δεν έχει παραιτηθεί μεν από την ΔΗΜΑΡ ωστόσο συζητά με τους «5» εδώ και καιρό και η κίνησή της να συνυπογράψει μαζί τους την συγκεκριμένη ερώτηση, δεν στερείται πολιτικής σημασίας.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close