ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Οδοιπορικά στον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού για να δει τον… Περιφερειάρχη στην Πάτρα!

Όλα τα κοντέρ εργατικότητας έσπασε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Κοροβέσης που πήγε τρεις μέρες στην… Αθήνα για ραντεβού που αφορούν στο κρίσιμο και νευραλγικό χαρτοφυλάκιό του.

Και φυσικά ζήτησε τα οδοιπορικά του έξοδα ο άνθρωπος, για την ακρίβεια τα έξοδα μετακίνησης και διανυκτέρευσης όπως προβλέπεται από την αρμόδια οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας.

Μόνο που για να συμπληρωθεί το τριήμερο έβαλε την πρώτη μέρα, ότι είχε ραντεβού με τον… Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη! Ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο κτίριο στην Πάτρα!

Εντάξει, συμβαίνουν κι αυτά. Ίσως δεν κάθεται σε μια μεριά ο Ν. Φαρμάκης, οπότε τον έβαλε κι ο κ. Κοροβέσης στο πρόγραμμα στην Αθήνα κι ας τον πέτυχε “στη ΠΔΕ”! Θα μου πεις, αφού έτσι κι αλλιώς τα έξοδα της μέρας θα τα ζητούσε…

Πάντως, να σημειωθεί πως ο κ. Κοροβέσης διευκρίνισε πως η πρωτη μέρα των οδοιπορικών του αφορούσε στην μετακίνηση του από την Ζαχάρω Ηλείας στον Πύργο, απ’όπου και έφυγε με υπηρεσιακό όχημα για την έδρα της Περιφέρειας. Ακολούθησε το ταξίδι του και οι επαφές του στην Αθήνα. Τόνισε μάλιστα πως στα οδοιπορικά του δεν συμπεριλαμβάνει ποτέ έξοδα διανυκτέρευσης. Το συνολικό κόστος αυτής της μετακίνησης ήταν 120 ευρώ.

η συντακτική ξεκαρδισμένη μονάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button