ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ο οδηγός του σύγχρονου άνδρα για ντύσιμο για συνέντευξη εργασίας

Οι άνδρες το έχουν εύκολο όταν πρόκειται να υπολογίσουν τι πρέπει να φορέσει σε μια συνέντευξη εργασίας, σωστά; Απλά φορέστε ένα κοστούμι και μια γραβάτα και είστε έτοιμος για να πάτε.

Εάν υποβάλλετε αίτηση σε μια δουλειά κατά την εκκίνηση, όπου όλοι φορούν τζιν και hoodies, δεν θέλετε να εμφανίζονται σαν να είστε έτοιμοι να γίνετε ο επόμενος λύκος της Wall Street. Όχι εντελώς, ούτως ή άλλως.

Κάνετε την έρευνά σας

Ανατρέξτε στις σελίδες και στον ιστότοπο των κοινωνικών μέσων της εταιρείας για φωτογραφίες ή βίντεο σχετικά με το ποιοι άνθρωποι φορούν στο γραφείο για να αποκτήσουν καλύτερη εικόνα για τον συνολικό κώδικα ενδυμασίας.

Φορέστε ένα σακάκι και ωραία παντελόνια αν το γραφείο φαίνεται casual και ένα πουκάμισο και γραβάτα εάν φαίνεται επίσημο. Προσπαθήστε να φορέσετε ένα βήμα πιο πάνω από το τι είναι ο κωδικός της εταιρείας.

Δεν μπορείτε να βρείτε στοιχεία; Λάβετε υπόψη τη βιομηχανία στην οποία ανήκει.

Φορέστε ένα κοστούμι εάν υποβάλετε αίτηση για θέσεις εργασίας σε οικονομικά, νομικά, κυβερνητικά, συμβουλευτικά, ιατρικά ή ακίνητα.

Μπορεί να είστε σε θέση να ξεφύγετε με chinos και ένα πουκάμισο αν εργάζεστε στο μάρκετινγκ, τις δημόσιες σχέσεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την τεχνολογία, την κατασκευή, τον αθλητισμό, την εκπαίδευση, ή κάτι με ένα πιο απλό vibe.Μπορείτε να βρείτε αντίστοιχα ανδρικά ρούχα, εδώ.

Όταν κάνετε συνέντευξη για να είστε το αφεντικό, ντυθείτε σαν το αφεντικό.

Κάθε φορά που κάνετε συνέντευξη για μια εκτελεστική θέση, φοράτε ένα κοστούμι, ακόμη και αν γνωρίζετε ότι το υπόλοιπο γραφείο θα φοράει casual ανδρικά ρουχα.

Λάβετε υπόψη τη βιομηχανία, το τι φορούν οι άνθρωποι στη συγκεκριμένη εταιρεία και το

Φορέστε κάτι κλασικό και απλό

Όποια και αν είναι η θέση για την οποία διεξάγετε συνεντεύξεις, θέλετε ο ερευνητής σας να επικεντρώνεται σε εσάς και τα επιτεύγματά σας … όχι στη στολή σας.

Αποφύγετε να είστε πολύ φανταστικοί. Αυτό περιλαμβάνει τρελά χρώματα κάλτσες ή τυπωμένα πουκάμισα .Επίσης, μπορείτε να φορέσετε όχι περισσότερα από τρία αξεσουάρ όπως ρολόι, δαχτυλίδι καρφίτσα, κλιπ γραβάτας ή μαντίλι τσέπης.Επισκεφθείτε το rovo.gr για περισσότερες ιδέες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button