Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ορκίστηκε ο μόνιμος οδηγός ασθενοφόρου για το Κ.Υ. Μύτικα – προς επισκευή το ασθενοφόρο

Ορκίστηκε σήμερα ενώπιον του Υποδιοικητή της 6ης Υ.ΠΕ κ. Μίλτου Ζαμπάρα, ο μόνιμος οδηγός ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Μύτικα, για την πρόσληψη του οποίου υπήρχε σχετική ενημέρωση τον Απρίλιο του 2018 (δείτε εδώ).

Οι γνωστές και αναμενόμενες χρονοβόρες διαδικασίες των προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ, καθυστέρησαν την άφιξη του στο Κ.Υ. Μύτικα κατά 7 μήνες.

Η πρόσληψη του έγινε μέσω του διαγωνισμού 5Κ/2017 του ΑΣΕΠ, για πρόσληψη με σειρά προτεραιότητας διακοσίων πενήντα επτά θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων).

Τώρα που έρχεται οδηγός στο Κ.Υ. Μύτικα, θα προχωρήσει και η επισκευή του ασθενοφόρου του Κ.Υ. Μύτικα, που βρίσκεται παρκαρισμένο και ακινητοποιημένο από το Καλοκαίρι του 2017 στο υπόστεγο του Κ.Υ. Μύτικα ελλείψει οδηγού και πλέον στις εφημερίες θα υπάρχει και ασθενοφόρο αλλά και αρκετά πρωινά, βοηθώντας παράλληλα και την λειτουργία του Κ.Υ. Αστακού.

http://mytikaspress.blogspot.com

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close