ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Ένας απλός οδηγός για πηγές προγνωστικών στοιχήματος

Αν θέλει να γίνει κανείς καλός παίκτης στο στοίχημα, να έχει δηλαδή όσο το δυνατόν περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες, είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί να επενδύσει λίγο χρόνο σε αυτή την ασχολία. Το μυστικό κάθε καλού παίκτη είναι το γεγονός ότι πριν παίξει κάποιο δελτίο μελετάει προσεκτικά αρκετές αλλά και διαφορετικές πηγές προγνωστικών, πέρα φυσικά από αυτή που θεωρεί καλύτερη. Ένας νέος παίκτης όμως εννοείται ότι μπορεί να τα βρει σκούρα σε αυτόν τον τομέα αφού οι εν λόγω πηγές είναι πλέον πολλές, οπότε και είναι δύσκολο να ξέρει κανείς ποια να επιλέξει, ειδικά αν είναι «φρέσκος» στον χώρο του στοιχήματος. Ας δούμε λοιπόν έναν σύντομο και απλό οδηγό για τις πηγές που μπορούν να προσφέρουν προγνωστικά στοιχήματος.

Οι πηγές

Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν τρεις πηγές προγνωστικών: οι εφημερίδες, το ραδιόφωνο και φυσικά το internet. Ας δούμε λοιπόν τα υπέρ και τα κατά της κάθε μίας για να ξέρετε ποιες να εμπιστεύεστε και πότε.

Οι εφημερίδες

Οι αθλητικές εφημερίδες είναι η πιο παλιά πηγή προγνωστικών αφού υπάρχουν από την εποχή του ΠΡΟ-ΠΟ. Εννοείται ότι ένας παίκτης στοιχήματος θα πρέπει να αποφεύγει τις οπαδικές ή τις γενικού ενδιαφέροντος εφημερίδες και να επικεντρώνεται σε αυτές που ασχολούνται αποκλειστικά ή κυρίως με το στοίχημα, αφού εκεί είναι που θα βρει και τα καλύτερα προγνωστικά.

Το πλεονέκτημα της εφημερίδας είναι ότι μπορεί να προσφέρει αρκετά αξιόπιστα προγνωστικά – αν μια εφημερίδα δεν είναι αξιόπιστη δεν θα πουλάει και θα κλείσει – μαζί με πληροφορίες αλλά και άρθρα σχετικά με το ποδόσφαιρο και το στοίχημα που μπορεί να βρει πολύ χρήσιμα ένας νέος παίκτης. Το αρνητικό είναι ότι είναι η μόνη πηγή στοιχημάτων που η χρήση της έχει κάποιο κόστος (αν και μπορείτε συνήθως να βρείτε κάποια αντίτυπα σε πρακτορεία). Επίσης, δεδομένου ότι μία εφημερίδα γράφεται την προηγούμενη μέρα, μπορεί κάποια πράγματα να έχουν αλλάξει μετά τη δημοσίευση του φύλλου. Θα λέγαμε ότι η εφημερίδα είναι ένας καλός μπούσουλας, αλλά δεν είναι αρκετή από μόνη της.

Το ραδιόφωνο

Οι ραδιοφωνικές εκπομπές για το στοίχημα στην Ελλάδα είναι πάρα πολλές. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπάρχουν σταθμοί που ασχολούνται αποκλειστικά με το στοίχημα, κάθε μέρα, όλη μέρα. Σε γενικές γραμμές, σε έναν καλό στοιχηματικό σταθμό ή μία καλή εκπομπή του είδους θα ακούσετε πολλές συμβουλές, απόψεις αλλά και πληροφορίες σχετικά με το κουπόνι της ημέρας αλλά και τα στοιχήματα στις ιστοσελίδες στοιχημάτων. Επιπλέον, οι πληροφορίες έρχονται άμεσα αφού οι εκπομπές είναι ζωντανές, οπότε αν αλλάξει κάτι σε ένα ματς που σας ενδιαφέρει θα το μάθετε αμέσως.

Το μειονέκτημα των ραδιοφωνικών εκπομπών είναι το γεγονός ότι η πληθώρα πληροφοριών και απόψεων μπορεί να μπερδέψει τους νεότερους παίκτες αφού δεν είναι σπάνιο η άποψη ενός εκφωνητή ή «ειδικού» να αναιρεί αυτή ενός άλλου. Επιπλέον, οι στοιχηματικές εκπομπές κάποιες φορές καταντούν κουραστικές για τον ακροατή. Σε κάθε περίπτωση, θα λέγαμε ότι το ραδιόφωνο είναι μία καλή πηγή, αλλά για πιο έμπειρους παίκτες.

Το internet

Τοinternetστιςμέρες μας αποτελεί την κύρια πηγή πληροφοριών και ειδήσεων αφού ότι συμβαίνει αναφέρεται εκεί σχεδόν αμέσως. Αυτό είναι και το τεράστιο πλεονέκτημα που έχουν οι ιστοσελίδες προγνωστικών: είναι αυτές που μαθαίνουν και δημοσιοποιούν πρώτες τα νέα, τροποποιώντας ανάλογα και τα προγνωστικά τους. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τόσο οι εφημερίδες όσο και τα ραδιόφωνα αντλούν τις πληροφορίες τους από το διαδίκτυο. Επιπλέον, η χρήση των ιστοσελίδων είναι δωρεάν, αφού η κύρια πηγή εσόδων τους είναι οι διαφημίσεις.

Το πρόβλημα με τις ιστοσελίδες προγνωστικών είναι το γεγονός ότι χρειάζονται επισκέπτες για να αποκτήσουν διαφημίσεις και κατά συνέπεια κέρδος. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές μπορεί να είναι λίγο υπερβολικές ως προς τα ποσοστά επιτυχίας τους και γενικά την αξιοπιστία των πληροφοριών τους. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να βρείτε μία ιστοσελίδα που θα εμπιστεύεστε και αυτό μπορείτε να το κάνετε με λίγη έρευνα σε στοιχηματικά φόρουμ και συγκρίσεις προγνωστικών και αποτελεσμάτων.Μια καλή αρχή είναι να παρακολουθήσετε τα προγνωστικά στοιχήματος από το infobeto.com. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες είναι μία καλή πηγή προγνωστικών – ίσως και η καλύτερη – τόσο για έμπειρους όσο και για νέους παίκτες, καλό θα είναι όμως να κάνετε και κάποια έρευνα πριν να εμπιστευθείτε μία από αυτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button