Ο Τζ. Τσούνης στον Πλάτανο Ναυπακτίας: Η αγάπη για τον τόπο του και η υπόσχεση να επισκεφθεί τον Διπλάτανο

Με πολλή αγάπη μίλησε για τον τόπο του, τον Πλάτανο Ναυπακτίας, ο Έλληνας Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης.

Μίλησε στο nafpaktianews για τα παιδικά του χρόνια, για τους δικούς του ανθρώπους αλλά και για το ραντεβού στο πανηγύρι του χωριού φέτος το καλοκαίρι.


Παράλληλα, δεν έχασε την ευκαιρία να υποσχεθεί επίσκεψη στον Διπλάτανο του Δήμου Θέρμου, μετά από σχετική πρόσκληση του Δημάρχου, Σπύρου Κωνσταντάρα.

Αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Δήμαρχος Θέρμου:

Είχα την υπέρτατη τιμή και χαρά να γνωρίσω σήμερα κατά την επίσκεψη του στον Πλάτανο Ναυπακτίας τον Εξοχότατο νέο πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα και συμπατριώτη μας GEORGE TSUNIS.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην σχέση της οικογένειας του με το Θέρμο , αφού ο αείμνηστος πατερας του πέρασε τα γυμνασιακά του χρόνια μένοντας στην πόλη μας , μάλιστα θυμήθηκε οτι το επισκέφτηκαν μαζί όσο αυτός ζούσε και αναζήτησαν το σπίτι που έμενε ως μαθητής.

Επίσης ο κύριος Πρέσβης αποδέχθηκε την πρόσκληση του Συλλόγου Διπλατανιωτών Αμερικής, την οποία επανέλαβα και σήμερα (σ.σ. χθες) να επισκεφτεί το δήμο Θέρμου, δηλώνοντας ότι στις 17/7/2022 γιορτή της Αγίας Μαρίνας θα βρεθεί στο χωριό καταγωγής της συζύγου του κυρίας Ολγας Ατζουλή, τον Διπλάτανο δήμου Θέρμου.

Του ευχηθήκαμε Καλή Επιτυχία και του προσφέραμε βιβλία του δήμου Θέρμου.

Μας κέρδισε ένας υπέροχος άνθρωπος, απλός , πετυχημένος και στενός φίλος του προέδρου της Αμερικής , που θα αποδειχθεί και μεγάλος σύμμαχος μας να αντιμετωπίσουμε και τα τοπικά μας προβλήματα.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Τσούνης