Pressαρίσματα

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η παρέμβαση Κωστούλα και τα τηλέφωνα…

sup-kostoulasΔεν πέρασαν παρά ελάχιστοι μήνες από όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός και επιχειρηματίας, Φώτης Κωστούλας, είχε παρέμβει την παραμονή των δημοτικών εκλογών υπέρ του υποψηφίου που προερχόταν από τη Νέα Δημοκρατία και ενώ βέβαια το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί.

Μόλις σήμερα σε συνέντευξη του, αυτή τη φορά στο site της τοπικής τηλεόρασης και πάλι έρχεται να κάνει πολιτική παρέμβαση, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά ως προς την σκοπιμότητα της κίνησης αυτής.

Σε μια συνέντευξη που προκαλεί από μόνη της απορίες, ο κ. Κωστούλας έρχεται να στηρίξει συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, τον σχεδόν βέβαιο νικητή και πάλι αυτών των εκλογών. Και τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην τον “χαλάει” και τόσο η παρέμβαση του δημοφιλούς προέδρου, που έχει και αριστερές καταβολές (παρότι κάποιοι από ιδεολογία ξορκίζουν τα “φλερτ” με επιχειρηματίες) όμως το πράγμα πήγε ακόμη παραπέρα, αφού ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, τάχθηκε ανοικτά υπέρ υποψηφίου και συγκεκριμένα του δικηγόρου και “πασοκογενούς” κ. Κοντονάσιου, που είναι γνωστό ότι διατέλεσε για πολλά χρόνια έμμισθο στέλεχος σε διάφορους κρατικούς φορείς, μέχρι να διαφοροποιηθεί μετά τα μνημόνια. Περιττό να πούμε πως έχουμε λάβει αρκετά email από κυρία που φαίνεται ότι συνεργάζεται με τον κ. Κοντονάσιο και μας ζητά να αναδημοσιεύσουμε τη συνέντευξη Κωστούλα με το τίτλο: “Στηρίζει ανοιχτά ΣΥΡΙΖΑ και Κοντονάσιο ο πρόεδρος του Παναιτωλικού.”

po-syriza-elpidaΚρίμα που πέρασε και ο Κώστας Καραγκούνης από το Emileon  σήμερα…

Αυτή η αναφορά πάντως του προέδρου ήταν ικανή να ανάψει φωτιές, όπως πληροφορούμαστε, και να προκαλέσει έντονη δυσφορία σε άλλους συνυποψήφιους αλλά και στελέχη – μέλη εντός του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι σταθερά απέναντι στα “ανοίγματα” και τις άνευ όρων “διευρύνσεις”, αλλά και τις παρεμβάσεις κάθε είδους παραγόντων υπέρ ενός ή άλλου υποψηφίου. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ ξέρουν πως το όνομα του μεγαλοεπιχειρηματία, ακούστηκε και σε κομματική συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ όταν συζητούσαν για τα ψηφοδέλτια, υπέρ άλλης υποψηφιότητας, που τελικά “κόπηκε” από το ψηφοδέλτιο.

Το αν αυτή η νέα παρέμβαση του κ. Κωστούλα, σημαίνει πως ο ίδιος επιφυλάσσει μια πιο ενεργή στάση στα κοινά, θα φανεί σύντομα. Ειναι κάτι που αποφεύγουν γενικά να κάνουν οι επιχειρηματίες, αλλά βέβαια ο ίδιος δεν θεωρείται ένας ακόμη επιχειρηματίας… Η στάση του όμως αυτή, σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Το ζήτημα είναι κατά πόσον αυτή  η τακτική θα ωφελήσει τον ίδιον ή τον εκάστοτε υποψήφιο που προτιμά, κάτι που θα το δείξει η πορεία…

Έχει και συνέχεια!

Αλλά τα… καινοφανή με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν σταματάνε εδώ. Έχουμε όχι μόνο ακούσει αλλά και… πέσει πάνω σε πλήθος τηλεφωνημάτων  από το γραφείο υποψηφίου, χωρίς καμιά στόχευση από διάφορα κοριτσόπουλα και με βάση τον… τηλεφωνικό κατάλογο! Το ακόμη καλύτερο όμως έρχεται από τον Πάνο Κουρουμπλή, συνεργάτες του οποίου (για να μην υπάρχει και καμιά αμφιβολία λένε ότι τηλεφωνούν εκ μέρους του!) καλούν και ζητούν τη στήριξη συγκεκριμένου υποψηφίου στην Αιτωλοακαρνανία. Αυτό τον τιμά βέβαια εδώ που τα λέμε μιας και αυτό που όλοι γνωρίζουμε  το κάνει πλέον φόρα – παρτίδα!

Πέρα από κάποια διάθεση να κάνουμε και χιούμορ όμως, μήπως έχουμε να δούμε πολλά ακόμη από το κόμμα που πιθανότατα μεθαύριο θα μας κυβερνήσει; Μήπως τελικά δεν διαφέρει και τόσο ο τρόπος που βλέπουν τους ψηφοφόρους; Μήπως τους θεωρούν το ίδιο πρόβατα, όσο και εκείνοι που έρχονται να αντικαταστήσουν;

Π.Η.Τ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close