Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου για τις επιχορηγήσεις στον Δήμο, με αιχμές για την δημοτική αρχή

po-syriza-tsipras-skoteinosΜε αιχμές κατά της δημοτικής αρχής του Αγρινίου, η Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ , επισημαίνει το γεγονός ότι η κυβέρνηση επιχορήγησε με 3,1 εκατ. ευρώ τον Δήμο Αγρινίου για ληξιπρόθεσμες οφειλές  του, τονίζοντας πως η κυβέρνηση υλοποιεί τις δεσμεύσεις της.

Αναλυτικά:

“Είναι γνωστό το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ  έχει επιχορηγήσει μέχρι σήμερα με 3,1 εκατομμύρια €υρώ τον Δήμο Αγρινίου αποκλειστικά για την εξόφληση  ληξιπρόθεσμων οφειλών του προς τρίτους.

Το ίδιο έπραξε και για τον Δήμο Μεσολογγίου, Θέρμου κλπ. Το ίδιο έπραξε η κυβέρνηση και με τις νοσηλευτικές μονάδες του νομού μας σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι, που εξόφλησαν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς τρίτους μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2016.

Το ίδιο έπραξε και με τις καθυστερούμενες οφειλές προς τους αγρότες. Χρήματα τα οποία αφορούσαν πολύ παλιές  οφειλές  προς συμπολίτες μας και τα οποία φυσικά ενίσχυσαν τους ίδιους και την αγορά. Δεν πρόκειται για δώρα και μάλιστα αναπάντεχα.. Δέσμευσή μας ήταν και την τηρήσαμε. ΄Όπως δέσμευσή μας είναι η ενίσχυση της δημόσιας υγείας και της δημόσιας παιδείας στο νομό και στην πόλη μας. Δέσμευσή μας είναι η ολοκλήρωση του κλειστού  της αερογέφυρας. Η σύνδεση της πόλης μας με την Ιόνια οδό. Η ολοκλήρωση της Ιόνιας οδού . Η έναρξη  δράσεων για την αξιοποίηση του παλαιού νοσοκομείου. Η διεκδίκηση για παραχώρηση έκτασης στο Δήμο για να χρησιμοποιηθεί ως βιομηχανική περιοχή. Δεσμεύσεις τις οποίες μια-μια τις πραγματοποιούμε. Δεν πανηγυρίζουμε. Απλά καλούμε τις αρμόδιες Αρχές και φορείς , μεταξύ των οποίων και ο Δήμος, να τις αξιοποιήσουν προς όφελος των δημοτών μας.

Τώρα γιατί στη Δημοτική Αρχή γλεντάνε-σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του αντιδημάρχου- μάλλον χρήζει ψυχανάλυσης.
Ειδικότερα η δημοτική αρχή αντί να ανακοινώνει δια του αντιδημάρχου της και να σχολιάζει τι πέτυχε η ίδια  (να στάζει ακόμη η στέγη  στο κλειστό  «Μιχ. Κούσης», να μοιράζει μετάλλια παρελθόντων ετών στους νικητές του ημιμαραθώνιου 2017- γιατί με τίποτε άλλο δεν ασχολείται-) καμαρώνει για τα επιτεύγματα της κυβέρνησης.Δεν πειράζει κύριοι της δημοτικής αρχής.
Αν δεν υπήρχε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να πραγματοποιεί τα ανωτέρω, εσείς με τον κ. Μοσχολιό , τα εκτυπωτικά, το ποιος βλέπει την πλάτη του άλλου και με  άλλα τέτοια σημαντικά θα ασχολούσασταν για τα υπόλοιπα 2 έτη.

Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ  θα συνεχίσουμε  να παλεύουμε και να ολοκληρώνουμε όλα τα παραπάνω.”

7/3/2017

ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button