Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ο Σύνδεσμος Υδατοκαλλιεργειών Αιτωλοακαρνανίας συμφωνεί με το αίτημα του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου

Για την μεταστέγαση στο κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών

Ο Σύνδεσμος Υδατοκαλλιεργειών Ν. Αιτωλοακαρνανίας με ανακοίνωση του συμπαρίσταται στο αίτημα του Λ/Χ Μεσολογγίου να μεταστεγαστεί στο κτήριο του Υπουργείου Οικονομικών που πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις εργασίας.

Η ανακοίνωση:

“Ο Σύνδεσμος Υδατοκαλλιεργειών Ν. Αιτωλ/νίας γνωρίζοντας τις ανεπαρκείς κτηριακά συνθήκες εργασίας του προσωπικού του Λ/Χ Μεσολογγίου, συμπαρίσταται και συμφωνεί με το δίκαιο αίτημά του να μεταστεγαστεί στο κτήριο του Υπουργείου Οικονομικών που πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις εργασίας και έχει εξάλλου αποφασιστεί από τις κρατικές υπηρεσίες”.

Υπέρ της μεταστέγασης στη ΔΟΥ Μεσολογγίου είναι και ο Σύλλογος Φορτοεκφορτωτών Ξηράς – Αλυκών και Όρμων Μεσολογγίου – Κρυονερίου “Η Ένωση”.

Η ανακοίνωση συνεχίζει:

“Ο Σύλλογος συμμετέχει στην προσπάθεια που γίνεται για την μεταστέγαση του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου όπου στεγάζεται και η ΔΟΥ Μεσολογγίου. Να εφαρμοστεί η δίκαιη απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών και οι Λιμενικοί να μεταφερθούν σε ένα κτίριο όπου υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις στέγασης αλλά και παροχής υπηρεσιών. Ύστερα από πολλά χρόνια οι εργαζόμενοι του Λιμεναρχείου πρέπει να εργάζονται με ασφάλεια και με κανόνες υγιεινής. Ας βοηθήσουμε όλοι σε αυτό”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button