Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ο Σύλλογος ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλει το επεισόδιο στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγρινίου

«Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς»

Ο Σύλλογος Εργαζόμενων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλει το χθεσινό περιστατικό στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, ένας 59χρονος εισήλθε εντός του κτιρίου του Κέντρου Κοινότητας, πέταξε διάφορα έγγραφα προς τους εργαζόμενους ενώ στη συνέχεια με γροθιά έσπασε έναν υαλοπίνακα του κτιρίου.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον άνδρα ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο Σύλλογος Εργαζόμενων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας αναφέρει:


«Η δύσκολη περίοδος στην οποία ζούμε έχει επηρεάσει λιγότερο η περισσότερο όλους μας. Από την μία τα περιοριστικά μέτρα και η αλλαγή στην καθημερινότητά μας και από την άλλη οι οικονομικές επιπτώσεις που για πολλούς συμπολίτες μας έχουν γίνει δυσβάστακτες δημιουργούν στον κάθε πολίτη ένα λιγότερο ή περισσότερο εκρηκτικό μίγμα.

Την δύσκολη αυτή περίοδο χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά αλληλοκατανόηση και αλληλοσεβασμός. Δύσκολα είναι τα πράγματα για αυτούς που επιβαρύνονται από τις ιδιαίτερες συνθήκες, δύσκολα είναι και για αυτούς που εργάζονται, και περισσότερο για αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή. Οι εργαζόμενοι αυτοί διατρέχουν μεγάλους κινδύνους προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους συνανθρώπους μας και απαιτείται από όλους μας μεγάλος σεβασμός για την προσπάθειά τους.

Εργαζόμενοι πρώτης γραμμής είναι και αυτοί που εργάζονται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγρινίου οι οποίοι εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας δια ζώσης βάζοντας τον εαυτό τους σε κίνδυνο.

Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας αναγνωρίζει την προσπάθεια αυτών των συναδέλφων και τους αντιμετωπίζει με σεβασμό.

Υπάρχουν όμως και οι “φωτεινές” εξαιρέσεις όπως του συμπολίτη μας που προσπάθησε να εκφοβίσει τους συναδέλφους συμπεριφερόμενος με βίαιο τρόπο.

Καταγγέλλουμε το γεγονός αυτό και κάθε παρόμοια συμπεριφορά.

Οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινότητας όπως και όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου Αγρινίου βρίσκονται και θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας χωρίς να υποκύπτουν σε εκβιασμούς και παραβατικές συμπεριφορές».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button