Δυτική Ελλάδα

Ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ για το επεισόδιο σε βάρος Δημοτικού Αστυνομικού στο Αγρίνιο

koi-dimotiki-astynomia-synxi2

“Δεύτερη φορά δυστυχώς που φέρνουμε στη δημοσιότητα και καταγγέλλουμε περιστατικό ανάρμοστης συμπεριφοράς μέσω έντονης φραστικής επίθεσης και απειλής από συμπολίτη μας προς συναδέλφους δημοτικούς υπαλλήλους, και δη Δημοτικούς Αστυνομικούς, κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους.”, τονίζεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλ/νίας, μετά το επεισόδιο που έγινε την Μ. Δευτέρα σε βάρος δημοτικού αστυνομικού στο Αγρίνιο, όταν βεβαίωσε παράβαση σε οδηγό.

Αναλυτικά:
“Το συμβάν έλαβε χώρα στις 2 Απριλίου ημέρα Μ. Δευτέρα και ώρα 19:45 επί της οδού Τάσου Παπαστράτου, κατά την διάρκεια ελέγχου στάθμευσης οχημάτων στο σύστημα της ελεγχόμενης.
Οι συνάδελφοι γίνονται δέκτες καθημερινά ανάλογων συμπεριφορών, άλλοτε μικρότερης άλλοτε μεγαλύτερης έντασης, χωρίς όμως, ουδέποτε, να λάβουν μεγαλύτερη έκταση προασπίζοντας την αξιοπρέπειά τους και την υπηρεσία τους, με πίστη στα καθήκοντά τους και αφοσίωση στην καθημερινότητα του πολίτη.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Κρίνεται αναγκαίο εκάστοτε, περιστατικά σαν το παραπάνω να παίρνουν την οδό της δικαιοσύνης, όπως και έγινε, πριν κινδυνεύσει η σωματική τους ακεραιότητα.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας στέκεται δίπλα σε κάθε συνάδελφο, που βάλλεται από παρόμοια περιστατικά.
Αποστολή των υπαλλήλων του Δήμου είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και όχι η ποδοπάτηση του ήθους, της αξιοπρέπειας και των αξιών τους.
Με θερμές ευχές για εξάλειψη παρόμοιων συμπεριφορών.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button