Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ο Σταύρος Κιτσάκης νέος πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΤΕΕ

Πώς έχασε η ΔΚΜ από την Κίνηση Μηχανικών Αιτωλοακαρνανίας

Συνθήκες ανατροπής δημιουργήθηκαν στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, μετά από τις διαδικασίες ανάδειξης νέου προέδρου στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Τμήματος.

Το Πειθαρχικό είναι ένα από τα κορυφαία όργανα του ΤΕΕ, οπότε είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η ΔΚΜ (ΝΔ), που είναι η κραταιά δύναμη στο Περιφερειακό Τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας, δεν κατάφερε να εκλέξει τον υποψήφιο της, τον κ. Νικολακόπουλο.

Στην εκλογή του προέδρου συγκεκριμένα, ψήφισαν από την ΔΚΜ οι κ. Νικολακόπουλος και Κοτρωνιάς, από την Κίνηση Μηχανικών Αιτωλ/νίας (κεντροαριστερά) οι κ. Κιτσάκης και Καρράς, από την Πανεπιστημονική (KKE) ο κ. Βαζούκης , ενώ ψήφισαν και δυο μηχανικοί δημόσιοι υπάλληλοι ο κ. Τζιώλης (Γ.Γ. του δήμου Αγρινίου) και η προϊστάμενη των Τ.Υ. του δήμου Αγρινίου Στ. Παππά.

Η κάλπη ανέδειξε νικητή τον Στ. Κιτσάκη, γνωστό όχι μόνον ως μηχανικό αλλά και ως πρώην πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αγρινίου. Ο κ. Κιτσάκης έλαβε τέσσερις ψήφους και ο κ. Νικολακόπουλος τρεις.

Και πλέον είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για το από που μπορεί να ήρθε η τέταρτη και κρίσιμη ψήφος, (σ.σ. αφού ο κ. Βαζούκης φέρεται να ψήφισε τον κ. Κιτσάκη) που διαμόρφωσε και το αποτέλεσμα.

Ο Σταύρος Κιτσάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button