Ο Σπύρος Ταφιάδης με τον Δημήτρη Τραπεζιώτη στην Κοινότητα Αγρινίου: «Ωρα για αλλαγή»

Υποψήφιος Σύμβουλος στην Κοινότητα του Αγρινίου θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Σπύρος Ταφιάδης.

«Δεν υπήρχε κανένα δίλημμα σχετικά με τη στάση μου στις εκλογές του Οκτωβρίου. Απέναντι στην στασιμότητα που εδώ και εννιά χρόνια έχει «βαλτώσει» το Αγρίνιο, επέλεξα τη γνώση και την εμπειρία, την οραματική σκέψη και την φαντασία που εκφράζει πέραν πάσης αμφισβήτησης ο τέως δήμαρχος Δημήτρης Τραπεζιώτης.


Ήρθε η ώρα ο δήμος Αγρινίου να διαδραματίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που του αξίζει, με καινοτομία, με λογοδοσία, με διαφάνεια, με άμεση δημοκρατία. Για μια βιώσιμη πόλη, με ισχυρές Κοινότητες. Ακριβώς για τη δημιουργία μιας ισχυρής Κοινότητας και ενός Τοπικού Συμβουλίου με άποψη και με προτάσεις , που δεν θα είναι απλός παρατηρητής η διεκπεραιωτής όπως ήταν μέχρι σήμερα, θα αγωνιστώ προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά, εφόσον οι συμπολίτες μου που ψηφίζουν στην πόλη του Αγρινίου με επιλέξουν», δηλώνει ο ίδιος.

O Σπύρος Ταφιάδης, ποντιακής καταγωγής, μεγάλωσε στο προσφυγικό χωριό της Κυψέλης του δήμου Αγρινίου. Ο αείμνηστος πατέρας του Κωνσταντίνος, ήταν αντιδήμαρχος στον δήμο Στράτου.

Από το 2002 κατοικεί μόνιμα στο Αγρίνιο.

Συμμετείχε σε μαθητικά κινήματα, υπήρξε συνδικαλιστής στους συνεταιριστικούς υπαλλήλους μιας και εργάζεται στην Ένωση Αγρινίου, ενώ σήμερα είναι μέλος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με ιδιαίτερα έντονη πολιτική και κοινωνική δράση.

Είναι παντρεμένος με την Αργυρώ Χαβέλα και έχει δύο παιδιά, την Βασιλική και την Ολυμπία.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Δημήτρης Τραπεζιώτης Κοινότητα Αγρινίου Σπύρος Ταφιάδης υποψήφιος