ΕξελίξειςΠολιτική

Ο Σπ. Λιβανός στην έκθεση NOSTOS για τον εναλλακτικό τουρισμό

po-livanos-nostos1Ο κ. Σπήλιος Λιβανός, σύμβουλος Επιχειρηματικότητας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, συμμετείχε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις συνεδριακές εκδηλώσεις της έκθεσης εναλλακτικού τουρισμού NOSTOS.

Η έκθεση, διοργανώθηκε από το Δήμο Ναυπάκτου για πρώτη φορά και είχε ως βασικό θέμα την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα.

Ο κ. Λιβανός σχολίασε χαρακτηριστικά για την έκθεση: “Εύχομαι η NOSTOS, να γίνει ένας πετυχημένος θεσμός και κάθε χρόνο η καρδιά του ελληνικού εναλλακτικού τουρισμού να χτυπά στη Ναύπακτο.” 

”Πιστεύω βαθιά ότι η έκθεση NOSTOS, είναι το σημείο εκκίνησης, η ιστορική ευκαιρία, για να γίνει η Ναυπακτία, παγκόσμιος εναλλακτικός τουριστικός προορισμός.”

Στα πλαίσια της έκθεσης ο κ. Λιβανός, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα περίπτερα δήμων, περιφερειών και ιδιωτών του εναλλακτικού τουρισμού και να συζητήσει με τους ανθρώπους του κλάδου τις προοπτικές ενίσχυσης των σύγχρονων τουριστικών προϊόντων στην Αιτωλοακαρνανία.

Μεταξύ άλλων στην ομιλία του τόνισε: 
” … Το στοίχημα, λοιπόν, είναι η Ναυπακτία να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό τουριστικό προορισμό, μέσα από τη σύνθεση προϊόντων, εμπειριών, συναισθημάτων και αισθήσεων που χαρακτηρίζουν μοναδικά την περιοχή, ελκυστικών για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, 360 μέρες το χρόνο.”
po-livanos-nostos2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close