ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων
Ο Σιδηρόπουλος σφυρίζει το Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός, ο Τζήλος τέταρτος!

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο.
Ο κατά πολλούς κορυφαίος Έλληνας διαιτητής θα πλαισιώνεται από τους Πετρόπουλο – Μωϋσιάδη. Στο VAR θα έχει τον Ολλανδό Κλέι Ρουπέρτι.
Στην θέση του 4ου διαιτητή ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ επέλεξε να ορίσει τον ανεπαρκή και με τη βούλα, Θανάση Τζήλο, πριν ακόμη καταλαγιάσει το κλίμα που οι αποφάσεις του με τον Άρη δημιούργησε.
Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΤΖΗΛΟ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΣΑΙΟΥ ΤΖΗΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΑΣ,ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΣΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΚΡΑΤΑ ΒΕΝΤΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ,ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ,ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΡΑΜΜΟ, Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΜΑΤΑΙΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΜΜΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ -ΠΑΟΚ (ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟΣ 2-3 ΟΠΟΥ Ο ΡΑΜΜΟΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ 1-0 ΣΕ 2-3 ΜΕ ΤΠΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΝΕΑ ΠΑΙΚΤΕΣ).ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Ο ΤΖΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΑΣ.
Ο Τζήλος 4ος!!!!! Ήρεμα παιδιά μην φάμε τιμωρία ..Αυτός δεν έρχεται για καλό..